MEDIA

Just The 2 of Us: Η πρεμιέρα, η αλήθεια για τα ζευγάρια, η Στικούδη και ο καλεσμένος-έκπληξη

Κατερίνα Στικούδη

Το μουσικό σόου έρχεται στη ζώνη του Σαββάτου για να φέρει τα πάνω-κάτω και να ζορίσει τον ανταγωνισμό

Μία εβδομάδα απέμεινε για την πρώτη επίσημη του «Just the 2 of us» στον ALPHA. Η ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες ετοιμάζεται πυρετωδώς, καθώς όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20.00.

Ο Νίκος Κοκλώνης θα βρεθεί ξανά στη θέση του παρουσιαστή, φέρνοντας ξανά το κέφι, τη μουσική και τη διασκέδαση στα Σαββατόβραδα μας. «Just the 2 of Us» χωρίς την αγαπημένη μας κριτική επιτροπή δεν γίνεται! Η υπέροχη παρέα των κριτών, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή, παίρνει ξανά θέση για να σχολιάσει τα acts, να «τρεντάρει» με τις ατάκες της και να συμβουλεύσει τους παίκτες, δίνοντας το δικό της… «ρεσιτάλ» βαθμολογίας.

Στη σκηνή του «J2US» θα απολαύσουμε τα νέα συναρπαστικά ζευγάρια τραγουδιστών με celebrities, τα οποία θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να κερδίσουν κοινό και κριτική επιτροπή, με στόχο να πάρουν το πράσινο φως για να παραμείνουν στο show και να καταφέρουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Άντζελα Δημητρίου – Στέλιος Δρουμαλιάς, Χρήστος Αντωνιάδης – Μπάγια Αντωνοπούλου, Μαλού Κυριακοπούλου – Στάθης Σχίζας, Δημήτρης Κόκοτας – Τραϊάνα Ανανία, Πέτρος Ίμβριος – Αλίνα Κωτσοβούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη, είναι μερικά από τα ζευγάρια.

Στέλλα Κονιτοπούλου – Χρήστος Κούτρας, Χριστίνα Μήλιου – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Σωτήρης – Φειδίας, Ίαν Στρατής – Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Γιάννης Ξανθόπουλος – Δώρα Παντέλη, Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας, Ζωή Παπαδοπούλου – Μανώλης Κλωνάρης, Σοφία Κουρτίδου – Γιάννης Σεβδικάλης, Δάφνη Λώρενς – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, έχουν «κλειδώσει» όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ.

Ελευθερία Ελευθερίου και Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαρία Καρλάκη και Γιάννης Καπετάνιος, θα βρίσκονται επίσης στο σόου όμως θα κάνουν εμφάνιση στα επόμενα lives και όχι στην πρεμιέρα.

Στα backstage θα βρεθεί και φέτος η Κατερίνα Στικούδη, παρά τα όσα ακούστηκαν. Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της από ώρα σε ώρα και, ίσως, χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση για το πρώτο live. Όμως, στη συνέχεια, θα λάμψει και πάλι με την παρουσία της αφού έχει δώσει τα χέρια.

Όσον αφορά στον πρώτο καλεσμένο; Ο Νίκος Κοκλώνης κρατά κρυφά τα χαρτιά του, αλλά έχει έρθει σε επαφή με καλλιτέχνες πρώτης γραμμής και σίγουρα θα προκαλέσουν αίσθηση.