MEDIA

Χρήστος Φερεντίνος: Το τηλεοπτικό του μέλλον και η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ

Χρήστος Φερεντίνος: Το τηλεοπτικό του μέλλον και η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ

Ο Χρήστος Φερεντίνος απασχολεί ιδιαίτερα, τα τελευταία 24ώρα, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ

Αποτέλεσε μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές της σεζόν, καθώς έπειτα από πολλά χρόνια άφησε τον ALPHA και μετακόμισε στον ΣΚΑΪ. Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι από τα πρόσωπα που έχει συζητηθεί ιδιαίτερα, ενώ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Τα τελευταία 24ώρα, φήμες τον θέλουν να αναζητά νέο πρότζεκτ στο κανάλι του Φαλήρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Χρήστος Φερεντίνος, έχοντας συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΣΚΑΪ, θα συνεχίσει με τον «Μονομάχο» στην απογευματινή ζώνη και την επόμενη χρονιά.

Στα τέλη Μαρτίου τελειώνουν τα γυρίσματα για τον πρώτο κύκλο του τηλεπαιχνιδιού, ενώ στη συνέχεια θα ανάψουν οι μηχανές για τα γυρίσματα της νέας σεζόν. Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, άλλωστε, είναι ευχαριστημένοι τόσο από την πορεία του φορμάτ όσο και από τον ίδιο τον παρουσιαστή, που θεωρείται μετρ στα τηλεπαιχνίδια. Μάλιστα, το κανάλι ανανέωσε τα δικαιώματα του «Μονομάχου» δείχνοντας και έμπρακτά την εμπιστοσύνη του σε οικοδεσπότη και πρότζεκτ. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος έχει βάλει το στίγμα του στη ζώνη του Σαββάτου αφού η εκπομπή «Σάββατο με φίλους» κερδίζει το κοινό και καταφέρνει να σημειώνει διψήφια νούμερα σε μία ημέρα ανταγωνιστική.

Κι ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος μπορεί να είναι ήσυχος για το μέλλον του, σε μία δύσκολη για τους τηλεοπτικούς αστέρες εποχή, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα καθίσουν δύο κυρίες της ψυχαγωγίας. Η Φαίη Σκορδά, μετά την ηχηρή της μεταγραφή και την μετακίνηση τη φετινή σεζόν σε νέα ώρα με το «Fay’s Time», θα κληθεί να συζητήσει την παραμονή της στον σταθμό όπως και τη ζώνη που θα αναλάβει.

Το ίδιο θα κάνει και η Μαρία Μπακοδήμου που παρουσιάζει το «Γεια σου!». Μία γυναίκα με εμπειρία και χάρισμα στο να στηρίζει κάθε θεματολογία και να μεταπηδά από κοινωνικά ζητήματα σε ψυχαγωγία όταν οι συνθήκες το απαιτούν, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ένας άσος στο μανίκι του κάθε καναλιού. Έτσι, οι δύο παρουσιάστριες θα συζητήσουν και θα αποφανθούν μαζί με τα στελέχη το ποια θα είναι η συνέχειά τους.