MEDIA

Η Άννα Ζηρδέλη στο Newsbomb: «Η τηλεόραση ανταγωνίζεται τον ίδιο της τον εαυτό»

Η Άννα Ζηρδέλη στο Newsbomb: «Η τηλεόραση ανταγωνίζεται τον ίδιο της τον εαυτό»

Η δημοσιογράφος, που φέτος βρίσκεται στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, μιλά για την TV

Κάθε μεσημέρι, στη συχνότητα του OPEN, στο πλευρό της Κατερίνας Ζαρίφη και την εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», η Άννα Ζηρδέλη ξεδιπλώνει ταλέντα που δεν γνώριζε το κοινό ότι είχε. Επικοινωνιακή και ταλαντούχα, επαγγελματίας και έτοιμη να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα, η δημοσιογράφος βρίσκεται στην καλύτερή της φάση… και βγαίνει προς τα έξω!

Πώς κυλά η φετινή σεζόν;

Η φετινή σεζόν κυλά όμορφα κ αισιόδοξα. Είναι ωραίο πράγμα να χαίρεσαι το πρωί πηγαίνοντας στην δουλειά σου…

Τελικά, νιώθεις δικαιωμένη με την επιλογή σου;

Θα χρησιμοποιήσω μία φράση του Αριστοτέλη, που την πιστεύω και πορεύομαι με αυτή. «Όλα γίνονται για κάποιον λόγο»… Και πάντα για το καλό μας θα προσθέσω! Όσο κλισέ και να ακούγεται, είναι η αλήθεια μου. Νιώθω πάρα πολύ καλά… Και να θέλω να κρυφτώ δεν γίνεται.

Πώς είναι η συνεργασία με τους υπόλοιπους της παρέας και την Κατερίνα Ζαρίφη;

Χωρίς υπερβολές και φανφάρες, που δεν χρειάζονται για να περιγράψεις μία προσωπικότητας όπως ειναι η Κατερίνα Ζαρίφη, θα έλεγα πως ειναι μία αιώνια έφηβος. Η συνεργασία μου μαζί της ειναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί φέτος. Υπάρχει ηρεμία αλλά και εγρήγορση, που χρειαζόμουν επαγγελματικά όσο τίποτε άλλο. Έχουμε βρει τα πατήματα μας και τα κουμπιά των συνεργατών μας, έτσι ώστε να ξέρουμε τα όρια του καθενός για να μην τα περνάμε.

Πώς βλέπεις τον ανταγωνισμό στη μεσημεριανή ζώνη;

Ο ανταγωνισμός υπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει σε όλες τις ώρες και ζώνες. Πριν ξεκινήσουμε, ήμουν αγχωμένη για τα νούμερα. Ξεκινώντας, ήθελα να βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης. Στη συνέχεια, όμως, σκέφτηκα πως εάν δεν ηρεμήσω δεν θα απολαύσω αυτή τη σεζόν. Δεν μπορείς να ψυχολογήσεις τον τηλεθεατή σε μία εβδομάδα, ούτε σε έναν μήνα! Ο τηλεθεατής χρειάζεται χρόνο, πόσο μάλλον όταν του προβάλλεις μία νέα ιδέα...

Πώς σχολιάζεις την TV φέτος;

Η τηλεόραση φέτος ανταγωνίζεται τον ίδιο της τον εαυτό. Αυτοαναφορικότητα υπήρχε πάντα, απλά φέτος έχει παραγίνει. Υπάρχει πληθώρα επιλογών τόσο σε εκπομπές, όσο και σε πλατφόρμες. Παρθενογένεση δυστυχώς για κάποιους δεν υπάρχει το 2024,κάποια πράγματα δεν έχουν έρθει τηλεοπτικά ακόμη στην Ελλάδα.

Εντάσεις, τσακωμοί, κυριαρχούν... Νιώθεις ανακουφισμένη που δεν αποτελείς μέρος κάποιας πρωινής ομάδας με όλα αυτά που γίνονται;

Δεν ξέρω εαν είμαι αληθινά ανακουφισμένη, νιώθω σίγουρα χαρούμενη που μας δίνουν βούτυρο για να αλείψουμε και να πασαλείψουμε στο μεσημεριανό ψωμάκι μας.

Τι θα ήθελα η Άννα να κάνει στη μικρή οθόνη;

Ιδανικό σενάριο δεν πιστεύω πως υπάρχει. Κάθε μέρα λέω δόξα τω Θεώ που στέκομαι στα πόδια μου! Θέλω να δοκιμαστώ περισσότερο σε αυτό που κάνουμε φέτος. Να συνεχίζω να είμαι μέλος στην «Οδό Ζαρίφη» για όσο θέλει και η ίδια η Κατερίνα.

Με ποιον παρουσιαστή-παρουσιάστρια θα ήθελες πολύ να συνεργαστείς;

Θεωρώ πως είμαι τυχερή στο κομμάτι των συνεργασιών μου μέχρι σήμερα! Έχω συνεργαστεί με τις περισσότερες γυναίκες παρουσιάστριες που θα ήθελα. Κάποια στιγμή όμως θα ήθελα και μία συνεργασία με άντρα παρουσιαστή, σίγουρα θα ήθελα να προκύψει στο μέλλον μία συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!