MEDIA

Σασμός: Η Αργυρώ ανησυχεί για την υγεία του Αστέρη

Σασμός: Η Αργυρώ ανησυχεί για την υγεία του Αστέρη

Το ζευγάρι απασχολεί πολύ τους τηλεθεατές του «Σασμού»…

Με πέντε καταιγιστικά επεισόδια έρχεται ο «Σασμός» την ερχόμενη εβδομάδα, στον ALPHA.

Η Στέλλα και η Θοδώρα θα έχουν μία απρόσμενη συνάντηση, που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις. Η Στέλλα περνά τη βραδιά της μαζί με τη Θοδώρα και τον Χρήστο μέχρι να λάβει μία κλήση εκείνος που θα τη βάλει σε σκέψεις. Η Μαρίνα δεν παίρνει απαντήσεις από τον Αντώνη για τα μυστικά που κρύβει και αναγκάζεται να τις ψάξει αλλού. Η Βασιλική δέχεται ένα τηλεφώνημα που δεν είναι για καλό, ενώ για τον Γιώργο φτάνει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος. Τη στιγμή που η Αργυρώ προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αστέρη για τον εφιάλτη που είδε, ο Μαθιός τον βλέπει να ζωντανεύει μπροστά του, χειρότερος από ποτέ.

Η Καλλιόπη συμβουλεύει τη Μαρίνα να χειριστεί αλλιώς το θέμα με τον Αντώνη, γεγονός που εξοργίζει τη γιαγιά Ειρήνη και οδηγεί τις σχέσεις των δύο γυναικών σε περαιτέρω κρίση. Η Θοδώρα αποφασίζει να διεκδικήσει δυναμικά τον Γιώργο, βάζοντας τα δυνατά της για να χαλάσει την προσέγγισή του με την Εύα.

Ο Χρήστος στριμώχνει τη Βασιλική και της ζητά να ενημερώσει τον Μαθιό ότι τον περιμένει στο γραφείο του, μαζί με τα σημειώματα του μασκοφόρου. Ο Παντελής παραδίδεται στις τύψεις, θεωρώντας ότι αυτός κίνησε τις υποψίες του εισαγγελέα εναντίον του. Την ίδια στιγμή, η Εύα πείθεται ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του αδελφού της. Τυφλωμένη από μίσος, αποφασίζει να βάλει μπρος το τελικό της σχέδιο, με σκοπό την εξόντωσή του.

Ο Αστέρης φοβάται πως κάτι του κρύβουν για την υγεία του, ενώ ο Μαθιός είναι ανήσυχος για τη συνάντησή του με τον εισαγγελέα. Η έρευνα στα βουνά, που διέταξε ο Χρήστος, οδηγεί σε μία αναπάντεχη ανακάλυψη. Η Βασιλική μαθαίνει από τη Νάντια πως η Ξένια ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Ευθύμη, ενώ η σιωπή από την πλευρά των Μουντάκηδων ανησυχεί τον παπα-Μιχάλη και τον Παύλο. Η εγκατάλειψη έξω από την εκκλησία του μωρού, που βρήκε ο παπάς, φέρνει μια αναστάτωση και η Κατερίνα θέλει να το κρατήσει. Στο μεταξύ, η Εύα δίνει εντολή για την εξόντωση του Μαθιού.

Οι αστυνομικοί μένουν άναυδοι από την απρόσμενη ανακάλυψή τους στο βουνό. Ο Χρήστος, εκνευρισμένος, αποφασίζει να αλλάξει ρότα. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα και ο Αντώνης συμφιλιώνονται, ενώ η κατάσταση της υγείας του Αστέρη εξακολουθεί να εμπνέει ανησυχία στην Αργυρώ, η οποία δεν ξέρει πώς να χειριστεί το ζήτημα. Η Κατερίνα δένεται όλο και περισσότερο με το μωρό και όλοι στο χωριό αναζητούν τρόπο για να λύσουν τον γόρδιο δεσμό, στον οποίο έχουν εμπλακεί η ίδια και ο παπα-Μιχάλης. Η Εύα δείχνει να χάνει όλο και περισσότερο τον έλεγχο, χάνοντας και τους τελευταίους υποστηρικτές της.