MEDIA

Σεμίνα Διγενή: Παρουσιάζει το νέο της βιβλίο με τίτλο «Αποδελτίωση ΙΙΙ»

Σεμίνα Διγενή
Intime News

Θα προλογίσει η Κανέλλα Γεωργοπούλου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού, ενώ το κεφάλαιο «Αλέκα Παΐζη» θα διαβάσει ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και ποιητής Δημήτρης Καταλειφός

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 18.30, η βουλευτής του ΚΚΕ, Σεμίνα Διγενή, θα μιλήσει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής για την Ημέρα της Γυναίκας και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο της «Αποδελτίωση ΙΙΙ», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή.

Θα προλογίσει η Κανέλλα Γεωργοπούλου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού, ενώ το κεφάλαιο «Αλέκα Παΐζη» θα διαβάσει ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και ποιητής Δημήτρης Καταλειφός.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Γιώργος Καραμίχος θα διαβάσει το κείμενο για τον Αλέκο Αλεξανδράκη, η ηθοποιός Λίλα Μπακλέση θα διαβάσει το κείμενο για τον Κώστα Βουτσά και η ερμηνεύτρια και ηθοποιός Χριστίνα Μαξούρη το κεφάλαιο «Καισαριανή».

Η Χριστίνα Μαξούρη θα ερμηνεύσει στη συνέχεια μαζί με τους μουσικούς Θοδωρή και τον Αντώνη Ξηντάρη, μερικά από τα τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλλου. Της εμβληματικής τραγουδίστριας, που υπήρξαν μαζί με τον Βασίλη Τσιτσάνη, στο «Χάραμα», θρύλοι της ιστορίας της Καισαριανής.