MEDIA

Γεωργιάδης - Μανωλίδου: «Κωμική η ιδέα ότι δέρνω γυναίκες», είπε ο Άδωνις

Γεωργιάδης - Μανωλίδου: «Κωμική η ιδέα ότι δέρνω γυναίκες», είπε ο Άδωνις

O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου μίλησαν για όλα 

Για τη ζωή τους και την κοινή τους πορεία μίλησαν η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης σε κοινή τους συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Στην ερώτηση για το αν έχουν περάσει δυσκολίες, ο Άδωνις Γεωργιάδης ρώτησε: «Υπάρχει ζευγάρι που δεν έχει περάσει δυσκολίες;» για να προσθέσει η Ευγενία Μανωλίδου: «20 χρόνια και… πια». «Νομίζω ότι όποιο ζευγάρι είναι 20 χρόνια μαζί και λέει ότι δεν έχει περάσει δυσκολίες, λέει ψέματα», είπε στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης.

Η Ευγενία Μανωλίδου στην ερώτηση για το αν κάνει κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, είπε: «Δεν κάνω άλλη δουλειά. Όλη την ώρα αυτό κάνω. Ωστόσο ο Άδωνις είναι πολύ πράος, δεν αντιδρά». Ωστόσο ο υπουργός Υγείας με δόση χιούμορ, είπε: «Από το ένα αυτί μου μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν, μην την πιστεύεις».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η Ευγενία, πάντα έχει δίκιο. Και όταν λέει ότι κάτι δεν κάνεις σωστά ή αυτό δεν είναι σωστό και τα λοιπά, δεν το λέει γιατί την ενοχλεί, αλλά γιατί δεν είναι όπως πρέπει. Είναι λίγο… μαέστρος».

Σε άλλο ερώτημα το ζευγάρι ευχήθηκε να είναι καλά και υγιή τα παιδιά τους.
«Νομίζω τα παιδιά να είναι καλά. Αυτό είναι το πιο μεγάλο όνειρο. Να είναι υγιή και να επιτυγχάνουν», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης ως προς τα όνειρα που κάνουν οι δυο τους.

Από την πλευρά της η Ευγενία Μανωλίδου, συμπλήρωσε: «Πάνω απ’ όλα η οικογένεια μας, να είναι καλά. Νομίζω ότι πηγαίνουμε και λίγο με το… ρεύμα. Όσα φέρνει η ζωή προσπαθούμε να τα ακολουθήσουμε».

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε ακόμη κωμική την ιδέα ότι δέρνει γυναίκες και επίσης έγινε αναφορά και στο διαζύγιο της κας Μανωλίδου.