MEDIA

Survivor: Ανανεωμένη η κόκκινη ομάδα – Ο Αλέξης βάζει «φωτιές» στους μπλε

Survivor: Ανανεωμένη η κόκκινη ομάδα – Ο Αλέξης βάζει «φωτιές» στους μπλε

Survivor: Το βράδυ της Κυριακής, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο της ενδέκατης εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης.

H νέα εβδομάδα για το Survivor ξεκίνησε και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί σε συνδυαστικό στίβο, αφού ο μισός αγώνας είναι μέσα στο νερό.

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε τους Μπλε οι οποίοι είχαν ένα ατύχημα καθώς η καλύβα τους πλημμύρισε και οι παίκτες αποφάσισαν να κοιμούνται με... βάρδιες, ώστε να υπάρχει πάντα διαθέσιμος για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων.

Eκτός αγωνίσματος πάλι η Ασημίνα

Aκόμα εκτός αγωνίσματος παραμένει η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η παίκτρια των Κόκκινων χτύπησε ενώ βρισκόταν στη βάρκα που μετέφερε τους παίκτες. Η παίκτρια φαίνεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όπως εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιανό λίγο πριν την εκκίνηση του στίβου μάχης:

«Πολλές φορές κλαίω, "σπάνιο στιγμιότυπο της Ασημίνας"», ανέφερε η παίκτρια των Κόκκινων.

Πριν τον αγώνα υπήρχε ένταση μεταξύ Ασημίνας και Τζέιμς.

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα διαφώνησε με τη βοήθεια που έδωσε ο Τζέιμς στον Ρίνγκο στην τελευταία μονομαχία: «Είχε πολλές αναταραχές η χθεσινή μονομαχία και συγκεκριμένα ο Τζέιμς να προπονεί τον Ρικουνάκη για να κερδίσει τον Χριστόφορο γιατί είδαμε ξεκάθαρα ότι δεν θέλουν να παραμείνει ο Χριστόφορος στο παιχνίδι».

«Ήθελε να μείνει ο Χριστόφορος και να τον έχει σε μελλοντική μονομαχία και στα ματσαρίσματά του. Δεν είναι φίλοι! Πότε πρόλαβαν να γίνουν φίλοι;»
Και αν κρίνω από τις φιλίες που είχε σε προηγούμενα παιχνίδια ούτε τηλέφωνο δεν θα τον πάρει ούτε καφέ θα πιούνε» είπε η Ασημίνα.

Επιστροφή στις νίκες για τους Κόκκινους

Μετά από έναν εύκολο αγώνα για την κόκκινη ομάδα, οι «Διάσημοι» επικράτησαν στον αγώνα ασυλίας και φαγητού των «Μαχητών» με σκορ 12-4.

Ψήφισαν την πιο αδύναμη

Στη συνέχεια, οι «Μαχητές» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η μπλε ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Η πλειοψηφία των παικτών της μπλε ομάδας έβγαλε στον τάκο του Survivor την Ευγενία Μπόρλα. «Σίγουρα έχω τις λιγότερες νίκες οπότε δικαίως με ψήφησαν τα παιδιά. Από κει και πέρα δεν έχω κάνει την καλύτερη αρχή και μετά αυτό κατρακύλησε σε μένα και ψυχολογικά», είπε ο παίκτρια για την υποψηφιότητά της.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, καθώς και τη διχόνοια που προσπαθεί να σπείρει ο Αλέξης Παππάς στους παίκτες της μπλε ομάδας.