MEDIA

Survivor: Η εμμονή του Αλέξη στον Τζέιμς κάνει άνω-κάτω την μπλε ομάδα

Survivor: Η εμμονή του Αλέξη στον Τζέιμς κάνει άνω-κάτω την μπλε ομάδα

Survivor: Το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα ακόμα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Στην αρχή του επεισοδίου, ο Αλέξης ξεκίνησε μια κουβέντα με την άνεση του περιβάλλοντος της ομάδας όμως αντιμετώπισε ενστάσεις από Γιάννη και Γιώργο.

Ξεκίνησε τα «παιχνίδια» ο Αλέξης

Πριν το αγώνισμα, ο Αλέξης Παππάς ξεκίνησε τα… δικά τους καθώς τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του, εγκωμίασαν τις επιδόσεις του Σταμάτη από την αντίπαλη ομάδα με στόχο να σπείρουν τη διχόνοια στους Μπλε.

«Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν έτσι. Ανεβαίνει σταδιακά και πιστεύω ακράδαντα πως αν είχε υποστήριξη και από άλλα άτομα -πέρα από την Ευγενία και τον Θοδωρή-, θα ήταν ένας παίκτης με γρηγοράδα, στόχο και ψυχολογία» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς ξεδιπλώνοντας τη στρατηγική του με τον Σταμάτη να αναφέρει πως στην αρχή δεν εισέπραττε εμπιστοσύνη από την ομάδα του.

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου είδε τη στιγμή που ο Αλέξης έκλεισε το μάτι στο Χριστόφορο και έτσι κατάλαβε πως ότι λέει, είναι βάσει σχεδίου: «Μην ψαρώνεις, έκλεισε το μάτι στον Χριστόφορο», είπε η παίκτρια της μπλε ομάδας.

Νίκη για τους Μπλε

Στη συνέχεια, οι Μπλε κατάφεραν μια σπουδαία νίκη με ανατροπή, καθώς τα ματσαρίσματα αποδείχθηκαν πολύ κρίσιμα.

Συγκεκριμένα, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ασυλίας, οι παίκτες της μπλε ομάδας έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν των «Διασήμων» με σκορ 12-8.

Υποψήφια η Aira

Αργότερα, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Η πλειοψηφία των παικτών της κόκκινης ομάδας έβγαλε σχεδόν ομόφωνα στον τάκο του Survivor την Aira. «Το περίμενα το αποτέλεσμα και το θεωρώ φυσιολογικό. Θα είναι η δεύτερή μου μονομαχία. Δεν θέλω να παίξω με τίποτα με κάποια από την ομάδα μου, οπότε ελπίζω να πάμε και να κερδίσουμε τις επόμενες ασυλίες. Δεν έχω θέμα, θα κατέβω κι εγώ» , είπε η παίκτρια για την υποψηφιότητά της.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον τρίτο αγώνα για την ασυλία, τη νέα επίθεση του Αλέξη στον Τζέιμς και την «αποθέωση» στο πρόσωπο του Σταμάτη.