MEDIA

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο περιορισμένος ρόλος στη «Super Κατερίνα» και το παρασκήνιο

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο περιορισμένος ρόλος στη «Super Κατερίνα» και το παρασκήνιο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φαίνεται ότι θα εμφανίζεται λιγότερες ημέρες στην εκπομπή του ALPHA

Είναι μία από τις εκπομπές που πρωταγωνιστεί στην πρωινή ζώνη, αρκετές φορές όμως σχολιάζεται για τις εντάσεις και τις εκρήξεις στο πάνελ. Η «Super Κατερίνα» του ALPHA, ειδικά τη φετινή σεζόν, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και έχει συζητηθεί για τα ξεσπάσματα των συμμετεχόντων.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι, συνήθως, εκ των πρωταγωνιστών με αποτέλεσμα οι σχέσεις του με τα μέλη της ομάδας και την Κατερίνα Καινούργιου να ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί. Ο ίδιος, μάλιστα, από την αρχή της χρονιάς είχε εκδηλώσει την επιθυμία του στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη να κάνει κάτι διαφορετικό.

Τώρα, λοιπόν, που αυτό το «κάτι» βρέθηκε, ο καταξιωμένοςπαρουσιαστής θα εμφανίζεται λιγότερες ημέρες την εβδομάδα στο πρωινό μαγκαζίνο. Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, το ρεπορτάζ συναίνει στα παραπάνω ενώ -σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Γεια σου!» την Κυριακή- ο Ανδρέας θα βγαίνει στον αέρα δύο φορές την εβδομάδα.

Το όνομά του φιγουράρει στη λίστα με τα πρόσωπα που θα έχουν σημαντική θέση στο νέο ριάλιτι του OPEN, που θα θυμίζει το «Tv stars παρουσιάστε!», κι έτσι είναι η κατάλληλη στιγμή να απεμπλακεί από τη «Super Κατερίνα» έχοντας έναν διακριτικό ρόλο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Όπως όλα δείχνουν, του χρόνου θα αποχαιρετίσει την πρωινή παρέα δημιουργώντας ένα κενό στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου – Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα επικά on air σκηνικά

Το στούντιο της «Super Κατερίνας», τη φετινή σεζόν, θυμίζει καζάνι που βράζει. Δεν είναι λίγα τα σκηνικά, που έχουν παρακολουθήσει οι τηλεθεατές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τον περασμένο Φλεβάρη, όπου παρουσιάστρια και Ανδρέας έγιναν μαλλιά κουβάρια. «Εσύ το ξεκίνησες. Είσαι είρων. Αυτό είναι προσβλητικό απέναντί μου. Κατά τη γνώμη μου, όποιος προσβάλει έναν άνθρωπο έτσι, προσβάλει πρώτα τον εαυτό του. Εγώ δεν το υπογραμμίζω αυτό», είπε τότε ο Ανδρέας στην Κατερίνα ανάβοντας φωτιές. Το εν λόγω απόσπασμα σχολιάστηκε ιδιαίτερα και σε εκπομπές, με πολλούς να αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

Σε άλλο ξέσπασμα, φέτος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τής είχε πει: «Αυτό είναι μια δική σου εξομολόγηση, δεν θες να ακούσεις, δεν θες να καταλάβεις και δεν θες να ακούσεις την άποψή μου. Πάντα ακούω κι εγώ την άποψή σου. Δεν ήταν ότι με ρώτησαν για τον Λιάγκα και είπα την άποψή μου, με ρώτησαν για τα πρωινά. Αν θες να νιώσεις ότι σου επιτίθεμαι, έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου… κοντός ψαλμός αλληλούια, τα λέμε κι εδώ. Δεν κρύβομαι! Αν θες να με κατηγορήσεις ότι βρίσκω αλλού και τα λέω, εδώ τα λέω όλα. Τα λέω κομπρεσαρισμένα, δεν τα λέω ανοιχτά, διακριτικά και δεοντολογικά. Για ένα πράγμα που δεν μπορείτε να με κατηγορήσετε είναι ότι δεν τα λέω».