MEDIA

Κατερίνα Δαλάκα: Έφερε τον πόντο στην ομάδα της και έπεσε εξαντλημένη στο έδαφος

Κατερίνα Δαλάκα: Έφερε τον πόντο στην ομάδα της και έπεσε εξαντλημένη στο έδαφος

Survivor: Η παίκτρια έφερε τον πόντο μαζί με τον Γιώργο Γκιουλέκα, και στη συνέχεια έπεσε εξαντλημένη στο έδαφος

Ακόμη ένας αγώνας ασυλίας διεξάγεται απόψε στο Survivor. H Kατερίνα Δαλάκα οριζοντιώθηκε αφού ολοκλήρωσε τον γύρο της. Η παίκτρια των Κόκκινων ήταν μαζί με τον Γιώργο και αναμετρήθηκε με τον Φάνη και την Αναστασία

Η παίκτρια έφερε τον πόντο μαζί με τον Γιώργο Γκιουλέκα κάνοντας το 11-9 και στη συνέχεια έπεσε εξαντλημένη στο έδαφος.

«Έχω ζαλιστεί από τον ήλιο», ακούγεται να λέει στους συμπαίκτες της η Κατερίνα Δαλάκα.

Τζέιμς Καφετζής: «Η Δώρα έχει είδωλο την Δαλάκα, και ψήφισε την Άιρα»

Nωρίτερα ο Τζέιμς Καφετζής στο αποψινό επεισόδιο του Survivor μίλησε για την υποψηφιότητα της Άιρα. Ο παίκτης της μπλε ομάδας, όπως λέει, δεν ξαφνιάστηκε με το γεγονός ότι η Άιρα είναι υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά με την ψήφο της Δώρας.

Συνομιλώντας με τους συμπαίκτες του δήλωσε: «Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση η υποψηφιότητα της Άιρα. Μου έκανε εντύπωση ότι η Δώρα ψήφισε την Άιρα, ενώ μπορούσε να μην την ψηφίσει».

«Η Δώρα θεωρώ ότι είναι αυτό που μας έλεγε, έχει είδωλο την Δαλάκα, όπως κι η Ιωάννα, γι'αυτό έπρεπε να δείξει ότι ψηφίζει αγωνιστικά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, τόνισε πως: «Σε ένα παιχνίδι στρατηγικής όπως αυτό, όταν είσαι με κάποιον τόσο καιρό κι ήταν τόσο δεμένες, ήταν σαν κόρη της η Άιρα και μπορούσε να μην την ψηφίσει, μου κάνει εντύπωση που το έκανε».

«Είμαι πάλι υποψήφια, δεν έχω θέμα που με ψήφισαν. Τα άλλα κορίτσια είναι πολύ καλά αγωνιστικά. Δεν έχω πρόβλημα που με ψήφισαν, δεν είμαι πρωταθλήτρια, είμαι περήφανη μέχρι εδώ που έχω φτάσει μπαρ δούλευα πριν μπω», ανέφερε η Aira στην κάμερα του Survivor.