MEDIA

Survivor: H Ασημίνα «σκάλωσε» τον Λιανό με την απάντηση της: «Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Δάντη»

Survivor: H Ασημίνα «σκάλωσε» τον Λιανό με την απάντηση της: «Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Δάντη»

Survivor: Η παίκτρια αστειεύτηκε με τους γάμους του συντρόφους της, Χρήστου Δάντη

Στα παιχνίδια της Καραϊβικής βρέθηκαν απόψε οι παίκτες του Survivor. Εκεί όπου όλα τα προβλήματα και οι κόντρες ξεχνιούνται για να διασκεδάσουν οι παίκτες των δυο ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης.

Μια ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Λιανός στην Ασημίνα Χατζηανδρέου προκάλεσε γέλιο. «Λοιπόν, θέλω να μου πείτε πόσο διήρκεσε ο πιο σύντομος γάμος στην ιστορία;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός τόσο την παίκτρια των Κόκκινων όσο και τον Ντάνιελ Νούρκα από την μπλε ομάδα, ο οποίος και βρέθηκε απέναντι της.

«Α, τυχαίο που έπεσε αυτή η ερώτηση σε μένα ε; Βέβαια! Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Χρήστου (σ.σ. Δάντη) να σου πω» αναφώνησε με μιας η Ασημίνα Χατζηανδρέου, παρά τις συστάσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή από τον πάγκο για να κρατηθεί, σκορπώντας γέλιο σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες και βεβαίως τον ίδιο τον παρουσιαστή του Survivor.

«Ναι, καθόλου άβολα δεν νιώθει αυτή τη στιγμή. Α, τα φιλιά μας! Και μια νύχτα τρελή… έλα συνεχίστε το» απάντησε απευθείας, με χιούμορ, ο Γιώργος Λιανός για να συνεχιστεί η γνώριμη ροή των Παιχνιδιών της Καραϊβικής στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.

Σχετικές ειδήσεις