MEDIA

Τα ριάλιτι σόου που «κλειδώνουν» για την επόμενη σεζόν

Τα ριάλιτι σόου που «κλειδώνουν» για την επόμενη σεζόν

Την prime time προσπαθούν να «οχυρώσουν» τα στελέχη των καναλιών

Δεν είναι μόνο η μυθοπλασία ένας από τους βασικούς πυλώνες της βραδινής ζώνης στα κανάλια. Είναι και τα ριάλιτι σόου, που έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν ένα φανατικό κοινό. Έτσι, τα στελέχη αρχίζουν να σχεδιάζουν τα πρότζεκτ που θα βγάλουν στον αέρα στην απαιτητική prime time τη νέα σεζόν.

Στον ΣΚΑΪ μαγειρεύεται η επιστροφή του «Voice». Οι ιθύνοντες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς θέλουν να βάλει την πινελιά του με επιτυχημένα φορμάτ σε όλη τη βραδινή ζώνη. Αρκετά προγράμματα ακούγονται, όπως το αγωνιστικό ριάλιτι «Exathlon», όμως το μουσικό σόου έχει το απόλυτο προβάδισμα. Έπειτα από ένα μικρό break, που στοίχισε αρκετά στον ΣΚΑΪ αφού έβλεπε τα ποσοστά του να πέφτουν τα βράδια του πρώτου μισού της σεζόν, το επιτυχημένο πρόγραμμα θα επιστρέψει και ο Γιώργος Λιανός είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Στην κριτική επιτροπή θα δούμε νέα πρόσωπα, καθώς επιθυμία είναι να υπάρξει ανανέωση.

Στο STAR διανύουν μία από τις καλύτερες τηλεοπτικά χρονιές. To «MasterChef» έχει χαρίσει μεγάλη δυναμική στο κανάλι, την ίδια στιγμή που ο «Τροχός της τύχης», το «Breakfast @STAR», οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», πηγαίνουν εξαιρετικά. Τα στελέχη έχουν ξεκινήσει τις συσκέψεις για την επόμενη χρονιά, με τη «Φάρμα» να έχει προβάδισμα για να βγει στον αέρα το πρώτο μισό της χρονιάς. Οι εγκαταστάσεις είναι έτοιμες από τον προηγούμενο κύκλο, όπως και ο παρουσιαστής… Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με το «GNTM», για το οποίο διατηρούν τα δικαιώματα, ενώ δεδομένο θεωρείται ότι θα δούμε νέο κύκλο από τον διαγωνισμό μαγειρικής από τον Ιανουάριο του 2025.

Στο OPEN προετοιμάζεται ήδη το νέο ριάλιτι στα χνάρια του «TV stars παρουσιάστε» όπου θα αναδεικνύονται νέα πρόσωπα για τη μικρή οθόνη και την παρουσίαση. Επικρατέστερες παρουσιάστριες είναι η Ιωάννα Μαλέσκου και η Σοφία Αλιμπέρτη, ενώ σκοπός των ανθρώπων του καναλιού είναι οι επίδοξοι παρουσιαστές να μένουν σε ένα σπίτι και το ριάλιτι να έχει τη μορφή εγκλεισμού.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 ήδη έχουν δρομολογήσει τον νέο κύκλο του «Dragon's Den». «To "Dragon's Den" είναι στον ΑΝΤ1, από εδώ ξεκίνησε, θα παραμείνει εδώ και θα πάμε σίγουρα και για season 3 με εμένα παρουσιαστή. Σε επίπεδο παραγωγής το πιο πιθανό είναι να κάνω κάτι σε άλλο κανάλι», δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στον Γιώργο Λιάγκα πριν λίγο καιρό.

Όσον αφορά στον ALPHA; To «Secret Song» θα βγει με νέα επεισόδια και παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού. Είναι από τα πρότζεκτ που έχει κερδίσει το κοινό και η επιτυχία είναι δεδομένη και την ερχόμενη χρονιά.