MEDIA

Καρβέλας: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την επεισοδιακή συνέντευξη στο Mega -«Η αλήθεια πάντα ζορίζεται»

Καρβέλας: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την επεισοδιακή συνέντευξη στο Mega -«Η αλήθεια πάντα ζορίζεται»

Γεμάτη ένταση και ατάκες ήταν η συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα - Η πρώτη του ανάρτηση 

Αίσθηση έχει προκαλέσει η συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στην Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA.

Η συζήτηση από την αρχή είχε ένταση καθώς ο τραγουδιστής και συνθέτης με αυτά που έλεγε έφερνε σε αμηχανία τη δημοσιογράφο.

Κάποια στιγμή ο Νίκος Καρβέλας αποκάλεσε «βόθρο» το πολιτικό τοπίο με την παρουσιάστρια να ζητά παραπάνω διευκρινίσεις για το τι εννοεί ακριβώς.

«Πιάνεσαι από μία λέξη. Μην μου κάνεις το πως θα μιλώ και τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα» είπε αρχικά ο Καρβέλας για να συνεχίσει λέγοντας πως «όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκατ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες για πιο λόγο είμαι απόλυτος».

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;» πρόσθεσε ο μουσικοσυνθέτης για να συνεχίσει σε έντονο ύφος να λέει πως «με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική» είπε σε αυστηρό τόνο ο Νίκος Καρβέλας.

Μετά την κριτική που δέχτηκε για τη στάση του στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα», ο Νίκος Καρβέλας έκανε μια ανάρτηση στα social media, απαντώντας σε όλους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του στο Instagram του και κάτω από αυτό, έγραψε μόνο τέσσερις λέξεις.

«Η αλήθεια πάντα ζορίζεται», σημείωσε ο Νίκος Καρβέλας στην ανάρτησή του.