MEDIA

«Γλεντάει» το X με την συνέντευξη Καρβέλα – Επικά σχόλια για γέλια και για κλάματα

«Γλεντάει» το X με την συνέντευξη Καρβέλα – Επικά σχόλια για γέλια και για κλάματα

Γεμάτη ένταση και ατάκες ήταν η συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα και οι αντιδράσεις ανάλογες 

Με πολλούς, κωμικούς-και όχι μόνο- τρόπους σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα, που έγινε... ροντέο.

Υπενθυμίζεται ότι καλεσμένος στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη στο MEGA βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας. Η συζήτηση από την αρχή είχε ένταση καθώς ο τραγουδιστής και συνθέτης με αυτά που έλεγε έφερνε σε αμηχανία τη δημοσιογράφο. Κάποια στιγμή ο Νίκος Καρβέλας αποκάλεσε «βόθρο» το πολιτικό τοπίο με την παρουσιάστρια να ζητά παραπάνω διευκρινίσεις για το τι εννοεί ακριβώς.

Μετά την κριτική που δέχτηκε για τη στάση του στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα», ο Νίκος Καρβέλας έκανε μια ανάρτηση στα social media, απαντώντας σε όλους.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του στο Instagram του και κάτω από αυτό, έγραψε μόνο τέσσερις λέξεις. «Η αλήθεια πάντα ζορίζεται», σημείωσε ο Νίκος Καρβέλας στην ανάρτησή του.

Οι αντιδράσεις στo Χ

Η συνέντευξη πάντως επέφερε διαφόρων ειδών σχόλια στο Twitter, με τους περισσότερους να παίρνουν το μέρος της δημοσιογράφου σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκε τον μουσουργό.

Κάποιος έγραψε «ο τύπος εννοείται ότι είναι ταλέντο στη μουσική, αλλά δεν κάνει για συζήτηση», με έναν άλλον να συμπληρώνει: «Ο Καρβέλας έγινε φιλόσοφος, αλλά για να μάθει να σέβεται τους συνομιλητές του, θέλει ακόμη πολύ διάβασμα». Ο συνθέτης προκάλεσε μάλιστα και τον εκνευρισμό κάποιων, όταν σχολίασε όσους διαβάζουν Πλάτωνα, επιμένοντας πως «ο μύθος από τους μορφωμένους πρέπει να γκρεμιστεί».

Όσοι σχολίασαν με χιούμορ τα όσα παρακολούθησαν, αναρωτήθηκαν μάλιστα μήπως η συνέντευξη ήταν... πρωταπριλιάτικο αστείο.

Ακολουθούν ενδεικτικά μερικά σχόλια στο Χ: