MEDIA

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ένας μεγάλος έρωτας μέσα από τηλεοπτικές συνεντεύξεις

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ένας μεγάλος έρωτας μέσα από τηλεοπτικές συνεντεύξεις

Το βράδυ του Σαββάτου ο Μανώλης Κονταρός ξεσήκωσε το κοινό στο J2US με την εμφάνισή του στο live. Μάλιστα αφιέρωσε μία μαντινάδα στη Δέσποινα Βανδή και στον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Τα πρόσωπα των ημερών είναι, για μία ακόμη φορά, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Από τη μία το μονόπετρο που κοσμεί το δάχτυλό της μετά το ταξίδι στη Ρώμη, από την άλλη η μαντινάδα του καλού φίλου του ηθοποιού Μανώλη Κονταρού στο «Just the 2 of us», φούντωσαν τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να κάνει το επόμενο βήμα. «Δέσποινα ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη, έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω, έλα Δέσποινα πάρε απόφαση, απάντηση να δώσω», τραγούδησε ο Κονταρός και το βλέμμα της Βανδή μαρτυρούσε πολλά.

Βέβαια, δεν είναι μόνο τα βλέμματα αλλά και οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις που -εδώ και καιρό- προμήνυαν την πορεία αυτής της σχέσης.

Όταν η Δέσποινα Βανδή μιλούσε για τον άνθρωπό της, στη «Super Κατερίνα», το τότε Twitter έπαιρνε φωτιά με τις δηλώσεις. «Στα παιδιά μου είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν και μου ζήτησαν μόνοι τους να το γνωρίζουν και η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα… Αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι, δεν θα είχαν αυτή τη σχέση με τα παιδιά…. Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Όλο αυτό που μας συνέβη ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που δεν το έψαχνα, ήρθε στα ξαφνικά», είχε πει. «Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός γιατί εσύ έχεις φτάσει σε ένα στάδιο που ξέρεις ακριβώς τι θες. Δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου για να μπεις σε μια σχέση. Δεν συμβιβάζεσαι. Όταν σου προκύπτει έχεις μια ωριμότητα και έχει άλλη ένταση. Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, μου τον έφερε ο θεός και μου είπε “Τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή”», έλεγε τότε αποδεικνύοντας ότι αυτός ο άνθρωπος ήρθε για να μείνει στη ζωή της.

Η τραγουδίστρια και κριτής του «Just the 2 of us» είχε ανοίξει την καρδιά της και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!». Η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης συνάντησαν τη Δέσποινα στο καμαρίνι της, με την ίδια να μιλά για το restart στη ζωή της και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ο έρωτας δεν ήταν κάτι που επεδίωξα αλλά προέκυψε. Τίποτα δεν προκύπτει τυχαία στη ζωή μας, συνέβη γιατί είναι να συμβεί, γιατί κάτι καθόλου δεν είναι καλά και σου συμβαίνει. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι ευτυχισμένος. Δεν με απασχολεί καθόλου τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας. Τα βράδια δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα. Κοιμάμαι σε μια αγκαλιά και έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο πραγματικά αισθάνομαι αρμονία, πόθο και χαρά. Αισθάνομαι παιδί, γυναίκα, τόσα πολλά πράγματα. Ο Βασίλης είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου», εξομολογήθηκε τον Απρίλιο του 2023.

Δεν είναι, όμως, μόνο η Δέσποινα Βανδή. Και ο Βασίλης Μπισμπίκης, αν και λακωνικός πάντα, έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μεγάλη του αγάπη. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, την περσινή σεζόν, είχε πει: «Θα της αφιέρωνα το “Να μ’ αγαπάς” του Παύλου Σιδηρόπουλου. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω ένα ανυπόφορο μέσα μου, μια αγωνία, όταν είμαι μαζί της, δημιουργείται μια ψυχική γέφυρα και αυτό το ανυπόφορο μαλακώνει, σβήνει».