MEDIA

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως έχει παντρευτεί

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως έχει παντρευτεί

Η παρουσιάστρια έμεινε έκπληκτη με όσα της είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και σηκώθηκε από τη θέση της, για να ευχηθεί στην καλεσμένη της και να τη φιλήσει.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» και αποκάλυψε πως έχει παντρευτεί.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη τη ρώτησε πότε θα φορέσει η ίδια πραγματικό νυφικό και όχι για διαφήμιση, εκείνη απάντησε πως έχει ήδη παντρευτεί. Δεν ήθελε να αναφερθεί όμως σε λεπτομέρειες του γάμου, ούτε έχει σκοπό να δείξει στο κοντινό μέλλον το πρόσωπο του συζύγου της. Αυτό που ξεκαθάρισε πάντως είναι πως πήρε μόνο την ευχή από την εκκλησία και δεν υπήρξαν υπερβολές.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έμεινε έκπληκτη με όσα της είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και σηκώθηκε από τη θέση της, για να ευχηθεί στην καλεσμένη της και να τη φιλήσει.

«Όταν θέλω και αποφασίσω και είναι θέλημα Θεού, θα ανέβει η φωτογραφία» είπε για την ημέρα του γάμου της και στην πορεία τόνισε ότι «δεν είχαμε ούτε μπομπονιέρες ούτε τίποτα, πήραμε ευχή». Όταν η παρουσιάστρια προσπάθησε να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες, όπως το τι νυφικό φόρεσε, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αρνήθηκε να απαντήσει».