MEDIA

Ελένη Μενεγάκη, Γιώργος Λιάγκας και συμβόλαια σε αναμονή

Ελένη Μενεγάκη, Γιώργος Λιάγκας και συμβόλαια σε αναμονή

Η τηλεόραση θυμίζει καζάνι που βράζει τη φετινή σεζόν

Ο Απρίλιος κυλά και πολλοί θα περίμεναν ότι θα ήταν μήνας ανακοινώσεων για τους τηλεαστέρες. Άλλωστε, τα στελέχη θέλουν να κλειδώσουν από τώρα τα δυνατά τους χαρτιά προκειμένου να είναι βέβαια ότι οδεύουν με τα σωστά «όπλα» στην επόμενη σεζόν. Με φωτεινή εξαίρεση τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που όχι μόνο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αλλά διαβάσαμε και το δελτίο τύπου από τον ΑΝΤ1, ακόμη δεν υπάρχει άλλη εξέλιξη.

Στο μέτωπο του ΑΝΤ1, αν και ο Γιώργος Λιάγκας θα παραμείνει σταθερός στο ραντεβού του με το κοινό… βρίσκεται σε αναμονή για τις υπογραφές. Ο δημοσιογράφος είναι ένας από τους δυνατούς παίκτες της πρωινής ζώνης, που κρατά στα χέρια του την πρώτη θέση στο σύνολο και δεν την αφήνει. Με καλοκουρδισμένη ομάδα μπρος και πίσω από τις κάμερες, εκμεταλλεύεται κάθε κοινωνικό ρεπορτάζ και τις εξελίξεις της ειδησεογραφίας για να αποδεικνύει το ενημερωτικό του ταπεραμέντο. Στόχος είναι να μην αλλάξουν ιδιαίτερα πράγματα, αφού συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει, όμως σίγουρα θα δούμε τονωτικές ενέσεις. Ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας πλέον μεγάλη εμπειρία, θέλει να διασφαλίσει ότι στο συμβόλαιό του θα αποσαφηνίζονται τα πάντα όπως η ώρα που θα βγαίνει στον αέρα και θα τελειώνει. Και αυτό γιατί, ίσως, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 έχουν διάφορα πράγματα στο μυαλό τους για την ερχόμενη χρονιά.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA. Η σιδηρά κυρία της ψυχαγωγίας και του εμπορικού, της οποίας το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κρατά κρυφά τα χαρτιά της όπως πάντα άλλωστε. Ωστόσο, ρεπορτάζ και πληροφορίες την θέλουν ήδη να έχει ξεκινήσει επαφές με τη διοίκηση χωρίς όμως να έχει βγει λευκός καπνός. Αν και η ίδια η παρουσιάστρια πάντα επιθυμεί να γνωρίζει από νωρίς τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν, φέτος η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη. Η τηλεοπτική αρένα αλλάζει και οι δύο πλευρές έχουν τα δικά τους επιχειρήματα και όρους. Η Ελένη επιθυμεί ένα συμβόλαιο με διάρκεια αφενός, αφετέρου θα πρέπει να αποφασίσει αν θα παραμείνει στην ίδια ζώνη ή θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να κάνει κάτι διαφορετικό. Κρατώντας το κλειδί των εξελίξεων στο κανάλι, το μόνο βέβαιο είναι ότι αν δεν υπογράψει… δεν μπορεί να προχωρήσει ο προγραμματισμός των υπόλοιπων ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν, στον ΣΚΑΪ, και οι συζητήσεις με τη Φαίη Σκορδά. Η ξανθιά παρουσιάστρια του «Fay’s Time», μετά την ηχηρή της μεταγραφή και την μετακίνηση τη φετινή σεζόν σε νέα ώρα, θα κληθεί να συζητήσει την παραμονή της στον σταθμό όπως και τη ζώνη που θα αναλάβει. Όσο περνά, μάλιστα, ο καιρός, τα στελέχη προσανατολίζονται ολοένα και περισσότερο στο να της προτείνουν τη μεσημεριανή ζώνη καθώς -την επόμενη χρονιά- τα πρωινά θα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στην ενημέρωση!