MEDIA

Δημήτρης Κόκοτας: «Οι γιατροί μας λένε πως κάθε μέρα είναι και καλύτερα» λέει η Σάντρα Βουτσά

Δημήτρης Κόκοτας: «Οι γιατροί μας λένε πως κάθε μέρα είναι και καλύτερα» λέει η Σάντρα Βουτσά

«Ξαφνικά έχουν βρεθεί όλοι να έχουν κάποιον γνωστό και συγγενή στο Γεννηματάς και έχουν όλοι άποψη», είπε χαρακτηριστικά η φίλη του Δημήτρη Κόκοτα

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ για 15η ημέρα μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη στις πρόβες του J2US.

Η φίλη και μάνατζερ του, Σάντρα Βουτσά που βρίσκεται κοντά του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την πορεία της υγείας του αλλά και το υποτιθέμενο ιατρικό ανακοινωθέν που κυκλοφόρησε.

«Ο κάθε ασθενής, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και οι γιατροί βαδίζουν βάσει αυτής της μοναδικότητας. Υπάρχει η κούραση, η ψυχική κούραση. Κάθε μέρα οι γιατροί ,επιτρέπουν για περίπου μισή ώρα να μπαίνει κάποιος στη ΜΕΘ. Έχει μπει κάποιες φορές και η αδελφή του, σίγουρα κάθε μέρα μπαίνει η Κατερίνα, η σύζυγός του», είπε αρχικά η Σάντρα Βουτσά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Δημήτρης είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Το μαθαίνουμε αυτό από τους γιατρούς, μας λένε ότι κάθε μέρα γίνεται και ένα βήμα προς το καλύτερό. Είναι τραγελαφικό το ότι βγαίνουν διάφοροι και λένε διάφορα αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι γιατροί δε κάνουν καλά τη δουλειά τους. Είναι εξοργιστικό αυτό. Οι γιατροί θέλουν το καλύτερο…

Ξαφνικά έχουν βρεθεί όλοι να έχουν κάποιον γνωστό και συγγενή στο Γεννηματάς και έχουν όλοι άποψη. Η κόρη του Δημήτρη είναι 12 ετών, ξέρει όλη την αλήθεια, φιλτραρισμένη εννοείται… Μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει να έχει κάποια αγωνία παραπάνω από το φυσιολογικό. Η Κατερίνα είναι εξαιρετική μαμά…».

Αναφορικά με το ιατρικό ανακοινωθέν, είπε: «Το υποτιθέμενο ιατρικό ανακοινωθέν που αναπαράχθηκε από πολύ έγκυρα site δεν υπήρχε καν. Αυτό τάραξε πολύ την οικογένεια γιατί άρχισαν να τους παίρνουν όλοι τηλέφωνο και να τους ρωτάνε τι συνέβη. Δεν είναι αναίμακτο αυτό».