MEDIA

Η Μάγισσα: Το αποψινό τελευταίο επεισόδιο, η Μαρία Κίτσου και ο δεύτερος κύκλος

Η Μάγισσα: Το αποψινό τελευταίο επεισόδιο, η Μαρία Κίτσου και ο δεύτερος κύκλος

Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1, «Μάγισσα», ολοκληρώνει απόψε την πορεία της για τη φετινή σεζόν

Συζητήθηκε, σχολιάστηκε ως η πιο ακριβή παραγωγή μυθοπλασίας της χρονιάς, ωστόσο απόψε ρίχνει αυλαία με ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις. «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1 αποχαιρετά το κοινό της, στις 21.00, με ένα συναρπαστικό φινάλε. Η ώρα της μεγάλης μάχης έφτασε. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες γίνονται σύμμαχοι κι εχθροί… Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν για την τελική επικράτηση. Η επόμενη μέρα θα είναι μια νέα αρχή για τις δυο οικογένειες που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους.

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, μιλώντας στο «Πρωινό», αποκάλυψε με αφορμή το φινάλε: «Σήμερα θα δούμε το τέλος μιας υπέροχης ιστορίας. Τα πάντα θα μπουν στη θέση τους με απρόβλεπτο τρόπο. Πολλά πράγματα περιμένουμε να συμβούν, αλλά θα γίνουν με ένα twist. Σε όλους τους χαρακτήρες θα συμβεί κάτι ιδιαίτερο». «Καλό είναι το κοινό να περιμένει να δει και το κομμάτι μετά τους τίτλους. Ήταν ένα κομμάτι δικής μου έμπνευσης, ένα μικρό teaser το οποίο παραπέμπει στον επόμενο κύκλο της σειράς», πρόσθεσε. «Είχαμε ήδη γράψει για το εν λόγω απόσπασμα, το οποίο θα στρώνει το έδαφος για το prequel, που θα δούμε του χρόνου. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα δεν θα δούμε τη Μαρία Κίτσου αλλά τον Μισέλ, να ανακαλύπτει στο σημείο που ήταν θαμμένος ο θησαυρός του παππού Γερακάρη, μία καρδιά που ακόμη χτυπά…», ξεκαθάρισε.

Η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρία Κίτσου που, μετά τις «Άγριες Μέλισσες», ενώνει ξανά τις δυνάμεις της με τους Χαρίτο, Τσαμπάνη-Καλκόβαλη, θα βρεθεί στο prequel-δεύτερη σεζόν που θα δούμε του χρόνου. Η επιστροφή και ο ρόλος της σίγουρα θα συζητηθούν, με το κοινό να αδημονεί.