MEDIA

Survivor spoiler: Η τραγική ανακοίνωση του Λιανού για τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Survivor spoiler: Η τραγική ανακοίνωση του Λιανού για τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Survivor spoiler: Η τραγική ανακοίνωση του Λιανού για παίκτη

Τα δύσκολα ξεκίνησαν για τους παίκτες του Survivor αφού μετά το πάρτι της ένωσης που οι παίκτες διασκέδασαν με την ψυχή τους ο Γιώργος Λιανός θα προβεί απόψε σε μια δυσάρεστη ανακοίνωση.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο μπαμπάς του Τζέιμς Καφετζή, Λευτέρης, κατάφερε να επιβιώσει στη μέση του Ειρηνικού, ενώ βούλιαζε το σκάφος του. Ο Λευτέρης Kαφετζής όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο, κάνοντας τον γύρο του κόσμου με το Ιστιοπλοϊκό. Σε κάποιους από τους σταθμούς του τόσο ο Τζέιμς όσο και ο Μάικ (αδερφός του Τζέιμς) τον είχαν ακολουθήσει, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν μόνος του.

Έπειτα από ένα δυνατό μπουρινί, λοιπόν, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στις ειδήσεις ο αδερφός του Τζέιμς έσπασε το κατάρτι κι όταν έπεσε δημιούργησε μια ρωγμή στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Είχε μείνει από μηχανή, είχε μείνει από γεννήτριες, οπότε οι μπαταρίες του ξεφόρτιζαν. Κάποια στιγμή οι αντλίες σταμάτησαν να βγάζουν το νερό που μπαίνει μέσα στο πλοίο. Σιγά σιγά βούλιαζε και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Το καράβι χτυπιόταν δεξιά και αριστερά ενώ ο πατέρας τους έπεσε και χτύπησε το ισχίο του και μετά για να μη χτυπήσει περισσότερο, τις 24 ώρες που ήταν ακυβέρνητος στην ουσία ξάπλωσε απλά στο πάτωμα για να είναι ακίνητος.

Τέλος όλα καλά για τον μπαμπά του Τζέιμς, αφού ένα αλιευτικό που βρέθηκε εκεί κατάφερε να τον σώσει.

Ο παίκτης θα μείνει άναυδος όπως και όλοι οι υπόλοιποι που θα προσπαθήσουν με τα λόγια τους να τον στηρίξουν.