MEDIA

Survivor 2024: Η πρώτη αντίδραση του Χριστόφορου Ταξίδη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του

Survivor 2024: Η πρώτη αντίδραση του Χριστόφορου Ταξίδη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του

Στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, οι Διάσημοι υπέδειξαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Παπαχαραλάμπου.

Το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα συγκλονιστικό επεισόδιο στο Surivor με ανατροπές, εκπλήξεις και μεγάλες στεναχώριες.

Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας με την ομάδα των κόκκινων να χάνει από την ομάδα των μπλε. Επομένως για ακόμη μια ημέρα οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού για να υποδείξουν οι παίκτες των Κόκκινων έναν συμπαίκτη τους, υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το βράδυ της Τρίτης, οι Διάσημοι ψήφισαν ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Χριστόφορο Ταξίδη. Τα πρώτα του λόγια ήταν: «Δεν ανησυχώ, είναι ακόμα νωρίς για να φύγω. Θα πάω στην μονομαχία δυναμικά και θα επιστρέψω στην καλύβα».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το σοκ που βιώνουν οι παίκτες των δύο ομάδων από την περιπέτεια που πέρασε ο πατέρας του Τζέιμς, καθώς και τον τρίτο αγώνα για την ασυλία.

Υπενθυμίζεται πως στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού, οι Διάσημοι υπέδειξαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Παπαχαραλάμπου.