MEDIA

Survivor: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα – Κοντά στην έξοδο ο Τζέιμς και άλλοι δύο παίκτες

Survivor: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα – Κοντά στην έξοδο ο Τζέιμς και άλλοι δύο παίκτες

Survivor: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης

Η είδηση για τον πατέρα του Τζέιμς που ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό έχει προκαλέσει σοκ στον ίδιο τον παίκτη αλλά και στις δύο ομάδες.

Η Ασημίνα από τη μεριά της σχολίασε: «Η μοναξιά που ένιωθε ο άνθρωπος σε τρία μέτρα βάρκα, αφού βούλιαξε δεν μπορώ να το σκεφτώ. Το βλέπω πολύ τραγικά».

Ο Χριστόφορος έκανε λόγο για μια είδηση «βόμβα» και πώς έχει ξεχάσει μετά από αυτό την υποψηφιότητά του. Όπως είπε ο παίκτης είναι τόσο τραγικό αυτό που έγινε που πάει χωρίς άγχος στη μονομαχία. «Δεν πρόκειται να φύγω δεν έχει έρθει η σειρά μου».

Ο Αλέξης Παππάς παρά την κόντρα του με τον Tζέιμς είχε μια συμβουλή να του δώσει για το ζήτημα με τον πατέρα του.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα παιχνίδια της Καραϊβικής του Survivor, με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να κερδίζουν ένα γλυκό.

Εύκολη νίκη για τους κόκκινους

Μετά από έναν αγώνα ασυλίας που εξελίχθηκε σε περίπατο, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας επικράτησαν των «Μαχητών» με σκορ 12-3.

Στη συνέχεια, οι «Μπλε» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η μπλε ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Η πλειοψηφία των παικτών της μπλε ομάδας έβγαλε στον τάκο του Survivor τον Τζέιμς Καφετζή.

«Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει επειδή είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να βγει υποψήφιο κάποιο άλλο παιδί. Αμφιταλαντεύομαι πάρα πολύ για το τι πρέπει να κάνω», είπε ο παίκτης της μπλε ομάδας, εμφανώς επηρεασμένος από την περιπέτεια του πατέρα του.

Ο Τζέιμς και οι άλλοι δύο

Το Survivor πάει προς διάλυση αφού δεν αποχωρούν ένας αλλά τρεις παίκτες από το παιχνίδι. Σχετικά με τον Τζέιμς Καφετζή, φαίνεται πώς θα αποχωρήσει μέσα από τη διαδικασία αποχώρησης και όχι οικειοθελώς.

Από την άλλη έρχονται και δύο αποχωρήσεις «βόμβα». Πρόκειται για τον Σάββα Γκέντσογλου, χωρίς να υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τον δρόμο της επιστροφής για Ελλάδα επιλέγει και ο Αλέξης Παππάς.