MEDIA

Μαρίνα Σάττι: Συναντήθηκε με τον Ισπανό Youtuber που αποθέωνε το «Ζάρι»

Μαρίνα Σάττι: Συναντήθηκε με τον Ισπανό Youtuber που αποθέωνε το «Ζάρι»

Ο Ισπανός youtuber κατέγραψε σε βίντεο την αντίδρασή του όταν άκουσε το τραγούδι Ζάρι με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

Ο Ισπανός Youtuber, Lavadom έγινε viral με τον τρόπο που αντέδρασε όταν άκουσε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι την οποία και αποθέωσε.

Την αντίδρασή του κατέγραψε σε βίντεο το οποίο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τον ίδιο να εκφράζει την επιθυμία να γνωρίσει από κοντά την φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision, κάτι που όπως φαίνεται συνέβη.

Ο Lavadom πριν από κάποιες μέρες βρέθηκε στην Ελλάδα και φυσικά συναντήθηκε με την Μαρίνα Σάττι, με την οποία μάλιστα έβγαλαν και φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο Instagram. Ο Youtuber φωτογραφήθηκε και με την υπόλοιπη ομάδα της ελληνικής αποστολής στον διαγωνισμό στο Μάλμε.

Εκτός όμως από τη Μαρίνα Σάττι, ο Ισπανός νωρίτερα γνώρισε και την Ναταλία Γερμανου, καθώς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της. Μιλώντας με τη Ναταλία Γερμανού, ο Lavadom εξέφρασε την επιθυμία να γνωρίσει τη Μαρίνα Σάττι, όμως όπως είπε δεν ήξερε εάν θα τα κατάφερνε λόγω του πένθους της τραγουδίστριας.

Η viral αντίδραση του Lavadom

Ο Youtuber είπε ότι θα έκανε μία αναπαράσταση του τραγουδιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον δικό του διαφορετικό τρόπο. «Σας αγαπώ όλους εσάς στην Ελλάδα, είστε οι καλύτεροι και η Μαρίνα. Θα γίνει χαμός» είπε στην εκπομπή και στη συνέχεια άρχισε να χορεύει το «Ζάρι».

Ο Ισπανός Youtuber Lavadom έγινε γνωστός στη χώρα μας όταν λίγο μετά την παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού από την ΕΡΤ ανέβασε βίντεο στο οποίο κατέγραψε την αντίδρασή του στην ακρόαση του τραγουδιού, όπου εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι και τον ρυθμό του τραγουδιού.

Μάλιστα κάποια στιγμή άρχισε ακόμα και να χορεύει προσπαθώντας δε να τραγουδήσει τους στίχους.

«Το τραγούδι είναι απίστευτο, πώς το κάνει αυτό με τη φωνή της; Το αγαπώ αυτό το τραγούδι» είναι μερικά από τα σχόλια του ενθουσιασμένου Lavadom, πλάνα του οποίου έγιναν viral στο TikTok.