MEDIA

Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι: Αποκάλυψη για τελείως νέο κοστούμι στη σκηνή

Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι:  Αποκάλυψη για τελείως νέο κοστούμι στη σκηνή

Η Μαρίνα Σάττι σκέφτεται να αλλάξει την εμφάνισή της 

Πυρετωδώς ετοιμάζεται η Μαρίνα Σάττι και το επιτελείο της για την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision, και η ίδια αποκάλυψε πως προτίθεται να αλλάξει τα ρούχα που θα φοράει στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Η ερμηνεύτρια έδωσε συνέντευξη στο «Κοσμοράδιο 95.1» κι εξήγησε ότι υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο κοστούμι που θα φορέσει, προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα το σόου.

«Θα σας δώσω ένα update, γιατί προχθές στη συνέντευξη τύπου, είχαμε πει ότι κάνουμε αλλαγές. Τώρα εμφανίστηκε ένα τελείως νέο κοστούμι. Υπήρχε το πρώτο κοστούμι, που βάζαμε και βγάζαμε και χθες το βράδυ, προέκυψε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο. Μάλλον προς τα 'κει θα πάμε κι ως δια μαγείας, εμφανίστηκε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού. Άλλο χρώμα, άλλη φόρμα και άλλο σχήμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν το έχουμε τελειώσει, το δουλεύουμε ακόμα κι είναι τρομεροί οι σχεδιαστές κι η ενδυματολόγος μας. Είναι μεγάλη η σκηνή, θα έχει πολύ χορό και για να πας από τη μία άκρη στην άλλη παίζει ρόλο το ρούχο και το παπούτσι».

Τέλος, αναφέρθηκε στα πλάνα που σχολιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες για τη σκηνική παρουσία, επειδή ήταν μονοκάμερα.

«Αυτό δεν είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Θα υπάρχουν στιγμές που η κάμερα θα είναι πάνω μου και στιγμές που θα είμαι μαζί με τους χορευτές. Επειδή το τραγούδι έχει διαφορετικές ποιότητες και πτυχές, στην ουσία αυτό επιτυγχάνουμε με το οπτικό κομμάτι. Υπάρχουν στιγμές με χορογραφία και που είναι πιο aggressive», είπε κλείνοντας.

Σχετικές ειδήσεις