MEDIA

Πάσχα: Πότε σταματούν οι σειρές - Επιστρέφει «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πάσχα: Πότε σταματούν οι σειρές - Επιστρέφει «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Ένα μικρό break θα κάνουν για το Πάσχα οι παραγωγές μυθοπλασίας…

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στη βραδινή ζώνη, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας και του κατανυκτικού κλίματος που θα επικρατεί στην TV.

Στον ΑΝΤ1, από τη Μεγάλη Πέμπτη αλλάζουν όλα. «Ψυχοκόρες» και οι υπόλοιπες σειρές θα κάνουν ένα μικρό διάλλειμα από τη βραδινή ζώνη για να κρατήσει συντροφιά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ».

Η σειρά εποχής, όμως, θα βγει στην αρένα Μεγάλη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, με πολλές εξελίξεις. Η Δεσποινιώ είναι ένα ψυχολογικό ράκος μετά το συμβάν με τον Κοσμά, αλλά δεν μιλά. Η Μαρίκα, προκειμένου να προστατεύσει την αδελφή της από τον Τάσο, αποκαλύπτει στον Κοσμά για τη σχέση του τελευταίου με τη Νέλλα. Ο Κοσμάς εξοργίζεται και τον συναντά και το σχέδιο του Τάσου για τη Δεσποινιώ μπαίνει νωρίτερα σε εφαρμογή. Ο Αρδίτης μαθαίνει για τη σχέση του Παύλου με τη Βασιλική, αλλά και για τα χρέη του Ερμή, ενώ η αρρώστια του πατέρα του Παύλου αναγκάζει τον Παύλο να πάρει σκληρές αποφάσεις. Η Μάγια αμφισβητείται ως πρόεδρος του Συλλόγου. Ο γιατρός επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Φρόσως και η Ευανθία νιώθει πως ο Μέλιος απειλεί πλέον το σπιτικό της και πρέπει να απομακρυνθεί. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Κέντρο Εργαζόμενου Κοριτσιού, η Βασιλική βλέπει τη Βικτωρία και τρέχει να της μιλήσει. Λίγο μετά, φτάνουν εκεί και η Μαρίκα με τον Σώτο. Στο σπίτι, η Μαρίκα συνειδητοποιεί πως η Δεσποινιώ το έχει σκάσει. Η Βασιλική πηγαίνει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται σοβαρά ο πατέρας του Παύλου και ο καθηγητής Μαρκίδης. Ο Κοσμάς, μετά τη δημόσια κατάρρευση της Νέλλας, στέλνει τον Σώτο πίσω στη σχολή του στο Μόναχο κι εκείνη, κρυφά από όλους, σε νευρολογική κλινική για να αποφύγει κάποιο μελλοντικό φιάσκο. Η Φρόσω ψάχνει τον Μέλιο που αγνοείται και συνειδητοποιεί τι συνέβη.

Στον ALPHA, μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη, θα κρατούν συντροφιά οι σειρές της βραδινής ζώνης «Σασμός» και «Παράδεισος των Κυριών». Έπειτα θα ακολουθήσει ένα μεγάλο break για να επιστρέψουν την Τετάρτη του Πάσχα.

Όσον αφορά στο MEGA; «Η Γη της Ελιάς» και το «Ναυάγιο» σταματούν τη Μεγάλη Τρίτη και θέση παίρνει ο «Αγιος Παΐσιος» που θα παίζεται σε επανάληψη.

Η ιστορία του Αγίου Παϊσίου, του σύγχρονου Αγίου που άγγιξε όλο τον κόσμο της Ορθοδοξίας, ξεκινάει με τη γέννησή του στα Φάρασα της Καππαδοκίας, στις 25 Ιουλίου 1924. Λίγες ημέρες αργότερα, βαφτίζεται από τον γέροντα Αρσένιο τον Καππαδόκη, ο οποίος του δίνει το όνομά του. Η γέννηση του Αγίου Παϊσίου συμπίπτει με τον ξεριζωμό των Ελλήνων από την Καππαδοκία. Ο μικρός Αρσένιος γίνεται πρόσφυγας στις πρώτες μέρες της ζωής του. Η οικογένειά του, μαζί με όλους τους κατοίκους των ελληνικών χωριών της Καππαδοκίας, παίρνει τον δρόμο της προσφυγιάς για την Ελλάδα. Μπροστάρης και πνευματικός οδηγός τους στην περιπέτεια αυτή είναι ο γέροντας Αρσένιος.