MEDIA

Κατερίνα Καινούργιου σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Γράφουν ότι έχουμε τον ίδιο πλαστικό»

Κατερίνα Καινούργιου σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Γράφουν ότι έχουμε τον ίδιο πλαστικό»

Η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε καλεσμένη στην Κατερίνα Καινούργιου 

Η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Open με το TV Queen βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Οι παρουσιάστριες, σε μια απολαυστική συζήτηση μίλησαν για όλα, απαντώντας ακόμη και στα σχόλια για την εξωτερική τους εμφάνιση.

«Πέρα από το ότι δέχομαι σχόλια ότι είσαι πάρα πολύ όμορφη και σου πάει πάρα πολύ το πρωινό, να ξέρεις, δέχομαι και κάποια φανταστικά που μας αποθεώνουν “Η Καινούργιου και η Μαλέσκου έχουν τον ίδιο πλαστικό”, “σαν δίδυμες σιτεμένες Μπάρμπι” γράφουν», ήταν τα μηνύματα που ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ γελάω γιατί γίνομαι και 40 και είμαι σιτεμένη, σε λίγο καιρό. Οπότε μια χαρά. Αν με λέτε έτσι, εννοώ», απάντησε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Να σου πω κάτι, μην αναλώνεσαι» απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά: «Πλάκα κάνω! Απλά σου λέω πως τα διαβάζω κάθε μέρα και γελάω».

«Ειδικά εδώ και πάρα πολύ καιρό όμως έχω σταματήσει να διαβάζω οτιδήποτε ξέρω πως δεν με απασχολεί, δεν με αφορά. Μη δίνεις και αξία, να σου πω την αλήθεια. Haters gonna hate και τέτοια, κατάλαβες τώρα», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.