MEDIA

Ο «Σπύρος» από το «Maestro» υπόσχεται σειρά ανατροπών που κόβουν την ανάσα στη νέα σεζόν

Ο «Σπύρος» από το «Maestro» υπόσχεται σειρά ανατροπών που κόβουν την ανάσα στη νέα σεζόν

«Στο Γυμνάσιο είχα πέσει θύμα bullying», είπε ο Γιώργος Μπένος - Το Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαϊου 

«Η δεύτερη σεζόν του ''Maestro'' θα έχει ανατροπές», υποσχέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Μπένος.

Μιλώντας σήμερα στο MEGA, αρχικά ο ηθοποιός μίλησε για την μεγάλη δημοσιότητα που ήρθε στην ζωή του μέσα από τη συμμετοχή του στο «Maestro». «Προσπαθώ να το διαχειρίζομαι όσο πιο καλά μπορώ, θέλω να είμαι όσο πιο πολύ γίνεται ο εαυτός μου».

Η μεγάλη πρεμιέρα της σειράς του Xριστόφορου Παπακαλιάτη θα γίνει στις 16 Μαΐου και ώρα 22:40.«Θα είναι μια σεζόν που θα έχει ανατροπές, θα έρθει κάτι πολύ ωραίο», αποκάλυψε ο Γιώργος Μπένος.

Επίσης ανέφερε ότι αυτή την περίοδο γίνονται τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους από τον Β’ κύκλο της σειράς κι όπως είπε «είμαστε πολύ συγκινημένοι, όπως κάθε όμορφο που τελειώνει».

«Σε πολλά γυρίσματα το στομάχι μου και η ψυχή μου ”σφιγγόταν”»

«Υπήρχαν θέματα στην σειρά του «Maestro» που μιλούσαν για σημαντικά θέματα, όπως είναι η ενδοοικογενειακή βία και πράγματα που πρέπει να επικοινωνούμε και να τα ”ξεριζώσουμε”».

Ο Γιώργος Μπένος παραδέχθηκε μιλώντας στον Κώστα Τσουρό «σε πολλά γυρίσματα το στομάχι μου και η ψυχή μου ”σφιγγόταν”, υπήρχαν στιγμές που έκλαψα».

«Στο Γυμνάσιο είχα πέσει θύμα bullying»

«Στο Γυμνάσιο είχα πέσει θύμα bullying. Αυτό μπορεί να συμβεί πια και για κάτι πολύ ανούσιο. Μπορεί να σε δείξει ο άλλος με το δάχτυλο γιατί κάνεις παρέα με κορίτσια, αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι για τον άλλον, ενώ δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό συνέβη σε εμένα».

Παράλληλα, όμως τόνισε ο Γιώργος Μπένος ότι οι σημερινές διαστάσεις που έχει πάρει το φαινόμενο του bullying δεν συγκρίνονται με το τότε. «Τα πράγματα σήμερα έχουν αγριέψει», σχολίασε.

Στην προσωπική του ζωή ο ηθοποιός του αρέσει να μαγειρεύει για φίλους, καθώς έχει σπουδάσει ζαχαροπλαστική, δεν του αρέσει να τρώει φέτα και φοβάται τις αράχνες.

Αναφερόμενος στην συνεργασία που έχει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σημείωσε: «Είναι υπέροχος και ένας υπερ-ταλαντούχος άνθρωπος και τον ευχαριστώ για όλο αυτό δημόσια».

Στην ερώτηση πώς προέκυψε η ηθοποιία στην ζωή του απάντησε: «Κάποια στιγμή στο Λύκειο έπαιξα σε μία σχολική παράσταση, είδα ότι αυτό μου αρέσει και με στήριξαν σε αυτό από την πρώτη στιγμή οι γονείς μου».

Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη πρεμιέρα της σειράς του Xριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» θα γίνει στις 16 Μαΐου και ώρα 22:40.

Σχετικές ειδήσεις