MEDIA

Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε το «Tv Queen» απέναντι από μυθοπλασία και Survivor

Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε το «Tv Queen» απέναντι από μυθοπλασία και Survivor

Το νέο ριάλιτι του OPEN βγήκε στον αέρα και προσπάθησε να διεκδικήσει το δικό του μερίδιο

Το βράδυ της Κυριακής, στις 21.00, το νέο ριάλιτι του OPEN «Tv Queen» έκανε πρεμιέρα, με την Ιωάννα Μαλέσκου να επιστρέφει στη μικρή οθόνη συμπράττοντας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Το πρότζεκτ σημείωσε 6,5% στο σύνολο και 7,2% στους τηλεθεατές 18-54 με τα νούμερα να είναι ικανοποιητικά για τον μέσο όρο του σταθμού.

Απόλυτη πρωταγωνίστρια, την Κυριακή, ήταν η μυθοπλασία. «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA έκανε 24% στο σύνολο και 14,6% στο δυναμικό κοινό κρατώντας την πρώτη θέση. Τα επόμενα επεισόδια θα είναι καταιγιστικά, με πολλές αποκαλύψεις. Απόψε, η Χάιδω ρωτά την ηγουμένη ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει μόνιμη μοναχή στο μοναστήρι. Η Αθηνά και ο Τζον ζητούν από τον Ισίδωρο διαθέσιμη ημερομηνία για να παντρευτούν στο Δημαρχείο στα τέλη Ιουνίου. Η άγρια συμπεριφορά του Μάνου συνεχίζεται και, αυτήν τη φορά, τρομάζει τη Μαρίνα με ένα έντονο ξέσπασμα. Η Αντωνία μαθαίνει ότι η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση και γίνεται έξω φρενών. Αργότερα, λέει τα νέα στην Αλκμήνη, η οποία όμως δείχνει να μην ενδιαφέρεται, καθώς έχει αποφασίσει να μείνει στη Μάνη και να παντρευτεί τον Ορέστη. Η απόφαση του δικαστηρίου βγαίνει και η Ασπασία παίρνει το μερίδιο που της αναλογεί από την περιουσία του Δημοσθένη. Υπό την επίμονη πίεση του Παρασκευά, ο Μιλτιάδης παραδέχεται, επιτέλους, ότι είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική, αλλά δεν σκοπεύει να της το ομολογήσει. Η Αφροδίτη μπαίνει στην ταβέρνα και πιάνει τον Χρήστο και την Αριάδνη σε μία άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή.

Η παραγωγή μυθοπλασίας «Famagusta», που παίρνει το lead in, έκανε 22,6% στο σύνολο και 13,8% στο δυναμικό κοινό την ίδια ώρα που το «Survivor» του ΣΚΑΪ κατέγραψε 15% και 13,1% αντίστοιχα. Η κωμωδία του STAR, «Στα σύνορα», έκανε 6,3% και 8,4% σε σύνολο και δυναμικό κοινό ενώ το «5Χ5 special» του ΑΝΤ1 8,2% σε σύνολο και δυναμικό κοινό. Στη ζώνη των 20.00, η κωμική σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έκανε 8,2% στο σύνολο και 8,2% στο δυναμικό κοινό. Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» σημείωσε, την ίδια ώρα, 15,9% και 12,3%.