MEDIA

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Οριστικό τέλος από τον ALPHA

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Οριστικό τέλος από τον ALPHA

Η μακροβιότερη κωμική σειρά ολοκληρώνει την πορεία της

Μία αναπάντεχη απόφαση λήφθηκε στα γραφεία του ALPHA, καθώς η κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα ρίξει οριστικά αυλαία στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Αν και αρχικά τα στελέχη σκέφτονταν να δώσουν το πράσινο φως, τελικά το πλάνο αυτό δεν προχώρησε. Έτσι, τα αγαπημένα ζευγάρια θα αποχαιρετίσουν οριστικά και ο ALPHA θα οδεύσει προς ολική ανανέωση της prime time αφού καμία από τις υπάρχουσες σειρές δεν θα συνεχιστεί.

Η παραγωγή μυθοπλασίας ξεκίνησε το 2013 και είναι βασισμένη στην ισπανική σειρά «Σκηνές γάμου». Η σειρά ξεκίνησε με κύρια διανομή έξι ηθοποιών: Αντώνης Αντωνίου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η διανομή, αυτή, διατηρήθηκε μέχρι και το μέσο του τρίτου κύκλου οπότε και αποχώρησαν οι Βλάχος και Τριανταφυλλίδου, με αρκετά νέα ζευγάρια να προστίθενται και να αποχωρούν στους επόμενους κύκλους. Αποτελεί τη μακροβιότερη ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά.

Όσον αφορά στα σχέδια του ALPHA για την επόμενη χρονιά; Θα δούμε νέες και πολλά υποσχόμενες σειρές. Μία εξ αυτών θα φέρει τον τίτλο «Να με λες μαμά», βασισμένη στο ξένο πρότζεκτ «Mother». Αποτελούμενη από οκτώ επεισόδια, η ιστορία αφορά στην παιδική κακοποίηση και στον ρόλο που θα παίξει μία δασκάλα στη ζωή ενός κοριτσιού. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τις Μαρία Κίτσου, Ιβάν Σβιτάιλο, Φιλαρέτη Κομνηνού, Δήμητρα Βλαγκοπούλου και Ελένη Κοκκίδου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντώνης Αγγελόπουλος και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα απασχολήσει.

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, Ρέππας-Παπαθανασίου έχουν δώσει τα χέρια με τον σταθμό για την κωμωδία «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Με πρωταγωνιστές τους Χρύσα Ρώπα, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Μαριέλλα Σαββίδου, Άννα Κουρή, Νίκη Λάμη, Μάνος Ιωάννου, Τάσο Χαλκιά, Μαρία Λεκάκη, Πάνο Σταθακόπουλο, Σοφία Βογιατζάκη, το γέλιο είναι δεδομένο. «Είναι μια παρωδία για όλα τα σίριαλ που έχουμε αγαπήσει από χρόνια και πρόσφατα. Δεν θέλουμε να σατιρίσουμε κάποιον αλλά να προσεγγίσουμε αυτό που έχει γράψει βαθιά στο λαϊκό μας ασυνείδητο. Όλα αυτά τα μελοδραματικά μοτίβα», είπαν οι δημιουργοί Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου στην κάμερα του «Happy Day». «Το έχουμε παρακάνει στο δράμα. Ήρθε η ώρα για μια κωμωδία και μάλιστα τόσο εξτρίμ. Λέγομαι Οσμάν Βουρδάμπεης. Θα μιλάω τα τουρκικά Παπαθανασίου-Ρέππα», είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Στον ALPHA θα δούμε και τον δεύτερο κύκλο του «Γιατρού», με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Η σειρά, φέτος, κέρδισε τις εντυπώσεις και έκανε το κοινό να καθηλωθεί με τις αυτοτελείς ιστορίες γεμάτες ιατρικό σασπένς… και όχι μόνο.

Στα συρτάρια των στελεχών βρίσκεται και το σίριαλ «Ο τιμωρός» και η «Διάφανη Αγάπη».