MEDIA

Συγκίνηση στον «αέρα» της ΕΡΤ -Η τρυφερή αγκαλιά της Χριστίνας Βίδου στη μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή

Συγκίνηση στον «αέρα» της ΕΡΤ -Η τρυφερή αγκαλιά της Χριστίνας Βίδου στη μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή

«Θα ζητήσω να μετατραπεί η δολοφονία του γιου μου σε κακούργημα – Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες να χάσουν τα παιδιά τους σε τροχαία» είπε η μητέρα του πολίστα Αδαμάντιο Μαντή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ποσειδώνος.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Συνδέσεις» και τη Χριστίνα Βίδου ήταν η κα. Τζιάλλα η οποία μίλησε για τον αδικοχαμένο γιο της και αθλητή του πόλο Αδαμάντιο Μαντή, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος τον Νοέμβριου 2019.

Η πληγωμένη μητέρα προχώρησε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς με τη Χριστίνα Βίδου να σηκώνεται όρθια να στέκεται απέναντί της και να της εκφράζει τη συμπαράστασή της με μια τρυφερή αγκαλιά.

«Συνειδητοποίησα ότι το να σκοτώνεις έναν άνθρωπο στο δρόμο είναι πλημμέλημα» είπε ενώ ευχαρίστησε τον υπουργό Δικαιοσύνης αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα που συμφώνησαν στην αλλαγή του άρθρου 290Α του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας λέγοντας ότι «τα τροχαία δεν έχουν ούτε κόμμα, ούτε χρώμα».

«Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια που μου έχετε δώσει γιατί ήταν πολύ σημαντικό να φανεί αυτός ο αγώνας μου. Όχι για να κερδίσω κάτι εγώ, γιατί εγώ δεν έχω κερδίσει κάτι, αλλά για να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση τη δική μου. Καμία άλλη» είπε με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή που έχασε στην άσφαλτο την ζωή του.

«Σε λίγα λεπτά» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος που ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και έπεσε διαφημιστικό διάλειμμα στην ΕΡΤ.