MEDIA

Survivor - Φάνης για Γιώργο: «Ούτε ο ίδιος δεν καταλαβαίνει τι λέει, είναι εριστικός»

Survivor - Φάνης για Γιώργο: «Ούτε ο ίδιος δεν καταλαβαίνει τι λέει, είναι εριστικός»

Survivor: Ο παίκτης κοντραρίστηκε με τον αντίπαλό του

Το βράδυ της Πέμπτης ο Φάνης κοντραρίστηκε με τον Γιώργο. Ο πρώτος «εξαπέλυσε πυρά» εναντίον του αντιπάλου του.

«Οι πιθανότητες για να κερδίσει κάποιος στο 9-3 είναι μηδαμινές. Η Ασημίνα είπε ότι “η Δώρα έχει λιγότερες πιθανότητες από τον Παπαχαραλάμπους να κερδίσει”, κάτι το οποίο δεν συμφωνώ. Εκεί ανέφερε ο Γιώργος ότι με έχει κερδίσει στους κρίσιμους αγώνες. Δεν το θυμάμαι αυτό, νομίζω οι φορές που έχει κερδίσει είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Είναι ειρωνικός και εριστικός, δεν καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος τι λέει», ανέφερε ο Φάνης για τον Γιώργο στην κάμερα του Survivor.

Οι παίκτες σήμερα θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και η Δώρα Νικολή θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό εάν θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Survivor.

Αυτή που δεν τα καταφέρνει κι αποχωρεί οριστικά από το Survivor 2024 είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Μετά από διπλή μονομαχία θα σηκώσει τη δάδα της και θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης. Η παίκτρια μετά από τον τραυματισμό της και την παραμονή της στο Survivor 2024 για 18 συνολικά εβδομάδες επιστρέφει στην Ελλάδα.