MEDIA

Έλενα Παπαρίζου: «Δεν θα έλεγα όχι στο να εκπροσωπήσω και την Κύπρο στη Eurovision»

Έλενα Παπαρίζου: «Δεν θα έλεγα όχι στο να εκπροσωπήσω και την Κύπρο στη Eurovision»

Η Έλενα Παπαρίζου σχολιάζει τον διαγωνισμό της Eurovision και απαντάει στο ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Κύπρο

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» μετά τον τελικό της Eurovision και σχολίασε το 12αρι που έδωσε εκ μέρους της Ελλάδας στην Ελβετία.

«Ήταν η δεύτερη φορά που μου δόθηκε η ευκαιρία να δώσω το 12άρι της Ελλάδας. Χάρηκα πολύ που δώσαμε το 12αρι στην Ελβετία, μου άρεσε πολύ το τραγούδι. Φέτος ήταν ένα δύσκολος διαγωνισμός, υπήρχαν πολλά καλά τραγούδια.»

Σε ερώτηση αν θα συμμετείχε ξανά στον διαγωνισμό δήλωσε: «Εγώ έχω δύο πατρίδες (Ελλάδα, Σουηδία), αλλά δεν θα έλεγα όχι στο να εκπροσωπήσω και την Κύπρο, είναι άλλωστε η δίδυμη χώρα μας, αρκεί να είχα το τραγούδι. Είναι πολύ σημαντικό να ψηφίζει ο κόσμος».

Για όσα συνέβησαν λίγο πριν τον τελικό σχολίασε: «Η μουσική ενώνει. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές αδικίες στον κόσμο, μία από αυτές είναι και αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ, με τους Παλαιστίνιους. Υγεία, αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο».

Τέλος το δικό μας Νο1 απάντησε για την επανεμφάνισή της στον διαγωνισμό μετά από 19 χρόνια λέγοντας: «Το διασκέδασα! Πήγα λίγο τρομαγμένη, γιατί δεν είναι εύκολο πράγμα».