MEDIA

Όλες οι σειρές επιστρέφουν απόψε – Από τη Γη της Ελιάς στις Ψυχοκόρες

Όλες οι σειρές επιστρέφουν απόψε – Από τη Γη της Ελιάς στις Ψυχοκόρες

Μετά από ένα break λόγω Πάσχα, οι παραγωγές μυθοπλασίας επανέρχονται στον προγραμματισμό

Απουσίασαν από τον προγραμματισμό λόγω του Πάσχα, ωστόσο απόψε όλες οι σειρές επανέρχονται στη θέση τους και στην ώρα προβολής τους. Μάλιστα, οι εξελίξεις θα είναι πολλές και το ενδιαφέρον μεγάλο.

Ο Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Μία απόφαση που θα πάρει ο Σίμος θα δώσει μεγάλη χαρά στον Ντίνο, αλλά ταυτόχρονα θα τον προβληματίσει πολύ... Η Όλγα και ο Αποστόλης μαζί με τον δικηγόρο τους κάνουν ό,τι μπορούν για να βγάλουν τον Πάρη από την δεινή θέση που έχει βρεθεί. Η Γεωργία προσπαθεί με όποιο μέσο έχει να πάρει πίσω το παιδί της. Θα καταφέρει να βρει κάποιο στήριγμα σε αυτή της την μάχη; Η Πολυξένη είναι εντελώς αντίθετη με την συμφωνία που έκανε η Αμαλία με τον Σίμο… Θα μπορέσει να την μεταπείσει; Μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Σίμο όταν τον καλούν εσπευσμένα στο αστυνομικό τμήμα… Το κουβάρι σιγά-σιγά ξετυλίγεται γύρω του και αντιλαμβάνεται ότι ο κλοιός στενεύει.

Σασμός, ALPHA 21.00

Ο πολιτικός γάμος Θοδώρας και Γιώργου είναι γεγονός. Η Αργυρώ θα έχει μία δυσάρεστη συνάντηση, που θα την οδηγήσει να κάνει μία σοβαρή κουβέντα με τον Αστέρη. Ο Μανούσος ζητά το λόγο από τον Τηλέμαχο, για το αν έχει μιλήσει στην αστυνομία εναντίον του, ενώ ο Χρήστος και η Στέλλα έρχονται όλο και πιο κοντά. Ο Αστέρης αναλαμβάνει να κάνει μία τελευταία προσπάθεια με τη Μαρίνα, προκειμένου να την πείσει να μην καταδώσει τον Μαθιό στις Αρχές. Κανείς όμως δεν ξέρει πως τα πάντα πρόκειται να ανατραπούν με τον πλέον απρόβλεπτο τρόπο.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Ο Κουράκος συλλαμβάνει τη γυναίκα του Τάσου με τον εραστή της, καθώς και τον συνεργό τους, και τους ανακρίνει. Όταν ο συνεργός τελικά ομολογεί, όλοι με ανακούφιση μαθαίνουν πως η Αρετή είναι αθώα και έχει προφυλακιστεί άδικα. Στο μεταξύ, με έκπληξη ο Στάθης μαθαίνει ότι η Ασπασία γύρισε στον Δημοσθένη και τους εκφράζει τη χαρά του. Η Κούλα πηγαίνει στο σπίτι τους για φαγητό και παριστάνει πως συναντάει τον Δημοσθένη για πρώτη φορά. Η Χάιδω ανοίγει την ψυχή της στον πνευματικό τής Μονής και εξομολογείται τις έντονες τύψεις της για τον θάνατο του Φίλιππου, καθώς θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο. Ο Τζον κάνει μια πρόταση στον Στάθη να ενώσουν τις δυνάμεις τους ως ελαιοπαραγωγοί και να εξάγουν λάδι σε Αμερική και Κίνα. Ο Ισίδωρος κάνει μια σοβαρή συζήτηση στην Αμαλία για το μέλλον της κοινής τους ζωής. Ο Λυκούργος ανακοινώνει στην Αρετή ότι θα αποφυλακιστεί. Η Μαργαρίτα, μη γνωρίζοντας ότι ο Δημοσθένης έχει άγνοια, του αποκαλύπτει για τη σχέση της Ειρήνης με τον Παρασκευά.

Οι ψυχοκόρες, ΑΝΤ1 21.00

Η Ευανθία ψάχνει γαμπρό για τη Φρόσω και εκείνη συνεχίζει να δηλητηριάζει τον Νάτση εναντίον της. Ο Κοσμάς θέλει να γίνει άμεσα ο γάμος του Σώτου με την Πένυ για να βοηθηθεί οικονομικά και πολιτικά από την οικογένειά της. Η Βασιλική πετυχαίνει στις εξετάσεις της και η Μάγια κερδίζει το στοίχημα με τον Υπουργό. Ο Παύλος τσακώνεται με τον Ερμή κι αποφασίζει να τον στείλει σε στρατιωτική ακαδημία. Η Νέλλα ξεσπά στη νέα ψυχοκόρη, τη Σταυρούλα, η υγεία της οποίας επιδεινώνεται. Ο Τάσος προετοιμάζει τη Δεσποινιώ να κλέψει τις εντυπώσεις σε δημόσια εμφάνιση, ενώ ο Ντίνος προσπαθεί να μάθει περισσότερα για εκείνη.

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Ενώ η έρευνα για τον εξαφανισμένο Σταύρο συνεχίζεται, η μαφία έχει φτάσει στην πόρτα της Αλεξάνδρας. Οι αδίστακτοι δολοφόνοι είναι αποφασισμένοι να μην σταματήσουν μέχρι ο αρχηγός τους να εκδικηθεί την δολοφονία του γιου του, Γκρεγκόρ. Ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι η Αλεξάνδρα είναι η δολοφόνος του Γκρεγκόρ κι εκείνη αναγκάζεται να ομολογήσει. Θα αποκαλύψει και ότι τη βοήθησαν η Άννα και ο Νίκος; Ενώ υπάρχει ακόμη η ελπίδα να είναι ο Σταύρος ζωντανός, ο Ανδρέας και ο Δημήτρης εντοπίζουν σε υλικό από κάμερες το αυτοκίνητό του… Θα καταφέρουν να βρουν τον Σταύρο; Κι αν ναι… θα είναι ζωντανός; Ή μήπως όχι;

Η Παραλία, ΕΡΤ1 22.45

Το κοινόβιο των χίπηδων αποφασίζει να κινητοποιηθεί και οργανώνει μια διαδήλωση-πορεία ενάντια στην κατασκευή του ξενοδοχείου. Σε μια νέα συνάντηση της Σιλβάνας με τον Καραχάλιο, η πρώτη αποκαλύπτει στον αστυνομικό την εμπλοκή του Διονύση σε κύκλωμα, καθώς και στις απόπειρες δολοφονίας του Καραχάλιου και του Λοΐζου. Σε ακόμα μια κατάδυση του Μαρκ και του Σήφη, ο πρώτος εξαιτίας μιας εμπλοκής, καταλήγει σχεδόν νεκρός στην παραλία. Παράλληλα, η Νικολίνα επισκέπτεται τον Δημητρό επιχειρώντας να τον ηρεμήσει μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις. Εκείνος, όμως, θυμωμένος με τα ψέματα της μητέρας του, τη διώχνει.

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει ότι η εικόνα του Αγίου Νικολάου έχει κλαπεί από το γραφείο του. Ο παπάς και η παπαδιά βάζουν τηλέφωνο στο σπίτι τους και περιμένουν εναγωνίως να ακούσουν τον Πέτρο. Ο Όθωνας συνεχίζει τις προσπάθειες να κερδίσει τη Λίνα με τις ευλογίες του Δημήτρη και της Πολυξένης, ενώ η Στέλλα υποψιάζεται ότι ο Ιπποκράτης και η Ειρήνη έχουν συμμαχήσει με τον Παντελίδη. Θα καταφέρει να τους εξηγήσει η Ειρήνη τι συμβαίνει ή τα χάπια που της ρίχνει η Δήμητρα θα την εμποδίσουν; Στο μεταξύ, ο Πέτρος δίνει την εικόνα του Αγίου Νικολάου στη Χριστίνα για να την κρύψει, όμως για κακή του τύχη η εικόνα πέφτει στα χέρια του Άγγελου.