MEDIA

Maestro: Έφτασε η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας – Αποκλειστικές πληροφορίες για τα όσα θα δούμε

Maestro: Έφτασε η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας – Αποκλειστικές πληροφορίες για τα όσα θα δούμε

Η μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών επανέρχεται στον προγραμματισμό του MEGA

Θεωρείται η μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων χρόνων και όχι άδικα, αφού κέρδισε τις εντυπώσεις ακόμη και στο Netflix. Το «Maestro» επιστρέφει απόψε στις 22.40, στο MEGA, για να καθηλώσει και να τινάξει στον αέρα τη μπάνκα της τηλεθέασης.

Οι συντελεστές της σειράς του MEGA συναντήθηκαν ξανά το περασμένο καλοκαίρι και ξεκίνησαν τα γυρίσματα σε Αθήνα, Κέρκυρα και φυσικά στους Παξούς. Καταπράσινα τοπία, σμαραγδένια νερά και ένας έναστρος ουρανός πάνω από τη μεγάλη πόλη είναι μόνο μερικά από τα σκηνικά που πλαισιώνουν τους χαρακτήρες του «Maestro» που θα μπουν και πάλι στις ζωές μας, μέσα από τη μικρή οθόνη.

Ο Κώστας Μπερικόπουλος θα είναι ο νέος ήρωας της σειράς και, μιλώντας για τον ρόλο του, ανέφερε: «Είμαι ένας ανακριτής, ο οποίος ξεκινά από την Κέρκυρα και πάει στους Παξούς να εξιχνιάσει το έγκλημα του Χαράλαμπου. Αλλιώς τα περιμένω, αλλιώς μου έρχονται τα πράγματα. Εμπλέκομαι με τους ήρωες».

«Στην Κέρκυρα πήγαμε επίσης για τη Χάρις και τη Μαρία. Ανοίγουν νέες ιστορίες και για τις δύο», έχει πει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. «Έφυγαν από το σπίτι όλοι και έμεινα με τον Φάνη, που δεν τον πολυσυμπαθώ πολύ. Δεν είναι εύκολη η ζωή που ζει η ηρωίδα μου, υπάρχει όμως και η Μαρία, η οποία έρχεται και ζητάει τη φιλία μου», έχει υποστηρίξει η Χάρις Αλεξίου. «Η Μαρία προσπαθεί να αντιμετωπίσει την καινούργια κατάσταση στη ζωή της και να βοηθήσει το παιδί της», έχει πει από την πλευρά της η Μαρία Καβογιάννη.

Τι θα δούμε στο 1ο και 2ο επεισόδιο

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει. Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη. Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…

Στο δεύτερο επεισόδιο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Κλέλια και ο Αντώνης ψάχνουν διέξοδο από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν στη «ζούγκλα» της Αθήνας. Όμως η ζωή έχει άλλα σχέδια για εκείνους και τους φέρνει συνεχώς αντιμέτωπους με το παρελθόν. Η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA, αποτελούμενη από 6 επεισόδια, προετοιμάζει τον τηλεθεατή για το μεγάλο φινάλε που αναμένεται στη μικρή οθόνη το φθινόπωρο.

Η Αθήνα ως μια άλλη «ζούγκλα», σε αντίθεση με το νησί, είναι το νέο σπίτι για την Κλέλια και τον Αντώνη που προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και βιώνοντας τα νέα δεδομένα της ζωής τους, μακριά από το νησί.

Το όνειρο της Κλέλιας να δώσει εξετάσεις και να μπει στο Ωδείο θα τη φέρει πιο κοντά στον Ορέστη, αποφεύγοντας όμως κάθε επαφή μαζί του και βρίσκοντας ασφάλεια στη σχέση της με τον Θάνο. Γνωρίζει τη Ζωή με την οποία μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μουσική. Αυτή η φιλία θα αλλάξει την κοσμοθεωρία της και θα της δώσει την ευκαιρία να ζήσει για πρώτη φορά ελεύθερα μακριά από τους γονείς της. Η καθημερινότητα στην Αθήνα δεν είναι εύκολη για κανένα από τα δύο παιδιά που προσπαθούν να προχωρήσουν, αλλά συνέχεια έρχονται αντιμέτωποι με τα γεγονότα του παρελθόντος.

Η παραλία του «Maestro», το Βουτούμι, στις 5 καλύτερες του κόσμου

Η σημαντική απήχηση του «Maestro» συνέβαλε καθοριστικά στην ανάδειξη των παρθένων παραλιών του Ιονίου εκτός συνόρων. Στις αρχές Μαΐου, το World's 50 Best Beaches, ένας οργανισμός που αναζητά τις ομορφότερες παραλίες ανά την υφήλιο, κατέταξε το εξωτικό Βουτούμι στην πέμπτη θέση με τις ομορφότερες ακροθαλασσιές που μπορεί να κολυμπήσει κανείς.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά τις ομορφιές της περιοχής, εντόπισε προ πολλού το ήσυχο και εκθαμβωτικό Βουτούμι, ένα κρυμμένο διαμάντι στους Αντίπαξους. Αυτός είναι και ο λόγος που εκεί πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για τις ανάγκες του «Maestro», τόσο για τα επεισόδια της πρώτης σεζόν, όσο όμως και για εκείνα που θα δούμε από απόψε.

Η επιτυχία του Maestro στο εξωτερικό

Η δημοφιλής ελληνική σειρά απασχόλησε τον ετήσιο απολογισμό του Netflix που παρουσίασε τα στοιχεία της πλατφόρμας για το πρώτο εξάμηνο του 2023. Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατάφερε να βρεθεί στη θέση 403 της συνολικής κατάταξης σειρών και ταινιών του ψηφιακού κολοσσού, μεταξύ 18.214 τίτλων.

Συγκεκριμένα, το ελληνικό δράμα που καθήλωσε τους Έλληνες τηλεθεατές σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης στο MEGA, έφτασε τα 41.100.000 streams στο πρώτο του ταξίδι ανά τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Αξίζει να σημειωθεί πως το Maestro συστήθηκε στο διεθνές κοινό μόλις τον Μάρτιο του 2023.