MEDIA

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ήταν δύσκολα στο Survivor» - Όλα όσα αποκάλυψε για το ριάλιτι επιβίωσης

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ήταν δύσκολα στο Survivor» - Όλα όσα αποκάλυψε για το ριάλιτι επιβίωσης

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε για το Survivor, το Άρη Σοϊλέδη και την Κατερίνα Δαλάκα

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» για όσα συνέβησαν τόσο κατά την παραμονή της στο Survivor όσο και για όσα συνέβησαν μετά την αποχώρηση της.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αρχικά ρωτήθηκε για το δαχτυλίδι που φορούσε και για το αν θα προχωρήσει με τον σύντροφο της σε γάμο. «Ό,τι συμβαίνει στο σπίτι δεν το λέμε προς τα έξω» απάντησε εκείνη χωρίς να διαψεύδει την είδηση.

Λίγο αργότερα, παρόλα αυτά, όταν ρωτήθηκε ποιους δεν θα καλέσει στον γάμο τους, είπε: «Ο γάμος μας θα είναι κλειστός», επομένως η απάντηση που περίμεναν όλου δόθηκε.

Στη συνέχεια, αναφορικά με το Survivor, είπε: «Ήταν δύσκολα γιατί είχα και το σπάσιμο του χεριού μου. Ήταν και το θέμα κάθε συμβουλίου αν θα αγωνιστώ ή όχι. Πίεζα την παραγωγή να παίξω. Ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι θέλω να φύγω δεν θέλω να κάθομαι. Η παραγωγή με στήριξε και ο γιατρός ήταν αισιόδοξος. Μπορεί να μου αφήσει κάποιο κουσούρι, αλλά είναι καλύτερα το χέρι».

Όσον αφορά στον Άρη Σοϊλέδη και στην ανάρτηση που έκανε για εκείνη μετά τις αποκαλύψεις της για τον χωρισμό του με την Μαρία Αντωνά, απάντησε: «Γενικά είναι αρπαγμένος με την όλη κατάσταση απ’ όσο ξέρω. Θέλω να μιλήσω για τη λέξη “χυδαία” που είπε. Δεν μπορεί να μου μιλάει για τη χυδαιότητα, που μαζί με τον Γιώργο Ταλάτσεβ με έκραζαν και με έβριζαν και έλεγαν ότι τα δάκρυά μου είναι ψεύτικα. Δεν είναι εκδίκηση. Είδα και έμαθα πολλά όταν βγήκα. Είναι εμμονικοί μαζί μου. Εγώ ήμουν εκεί για τη Μαρία, ήμασταν κοντά κάναμε συζητήσεις και νομίζω ότι η χυδαιότητα ξεκίνησε από την πλευρά του γιατί μιλούσε για μέσα όσο ήμουν στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Και με όλα όσα έλεγε πήρε η μπάλα και τον Χρήστο.

Πήρα τη θέση ενός ανθρώπου που μέσα στο παιχνίδι δεν μίλαγε για τίποτα άλλο πέρα από τον Άρη Σοϊλέδη. Ήμασταν εμείς που τον προμοτάραμε και λέγαμε να μπει να παίξει κι εκείνος να μου σκάβει τον λάκκο και να λέει τόσο άσχημα σχόλια. Βγαίνοντας είδα και κάποιες φωτογραφίες με τη νέα του συνοδό… Τα λεφτά ήθελαν να τα κάνουν κάτι μαζί. Δεν μου πέφτει λόγος, ας κάνουν ότι θέλουν».

Στο τέλος, μίλησε για την Κατερίνα Δαλάκα, ξεκαθαρίζοντας τι συνέβη μεταξύ τους: «Έβγαινα παραπάνω μπροστά για άλλους ανθρώπους. Μετανιώνω, είδα και κάποιες συνεντεύξεις που δεν πήρε το μέρος μου. Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρόβλημα υπάρχει και αν κάπου ενόχλησα».