Survivor: Τουρκάλα παίκτρια ερωτεύτηκε τον Φάνη - «Πεθαίνω για αυτό το αγόρι»

Ένας έρωτας γεννιέται στο Survivor
Survivor: Τουρκάλα παίκτρια ερωτεύτηκε τον Φάνη - «Πεθαίνω για αυτό το αγόρι»
1'

Ενά ερωτικό ειδύλλιο φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί στο Survivor μεταξύ Τουρκάλας παίκτριας και Έλληνα παίκτη μετά από μια συνέντευξη-κόλαση.

Πιο συγκεκριμένα, σάλος έχει προκληθεί στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις Τουρκάλας παίκτριας του Survivor που σε συνέντευξη της αποκάλυψε πως αγάπησε Έλληνα παίκτη. Πρόκειται για την Nefise και ο Έλληνας παίκτης δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Φάνη.

Η Τουρκάλα παίκτρια εξέφρασε τον θαυμασμό της, ξαφνιάζοντας τους πάντες. «Το αγάπησα αυτό το παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Η Nefise στη συνέχεια προχώρησε σε μια «ερωτική εξομολόγηση» : «Θεέ μου, πεθαίνω για αυτό το αγόρι, την ψυχραιμία του, τους ώμους του, τις αντρικές του κινήσεις, με ελκύει τόσο πολύ, είναι απίστευτα όμορφος. Λατρεύω αυτό το αγόρι, το χάρισμά του. Με σκοτώνει ο Φάνης έχει ξεχωριστή θέση, ελπίζω να είναι ο πρωταθλητής».

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το yenialanya.com οι Τούρκοι τηλεθεατές ήταν δυσαρεστημένοι με το συγκεκριμένο επεισόδιο και επέπληξαν ακόμη και τον Ατζούν, αναφέροντας πως οι διαγωνιζόμενοι φάνηκαν κουρασμένοι. Κάτι που δεν ενόχλησε καθόλου την Nefise που είχε κολλήσει με τον Φάνη...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή