Τηλεθέαση: MasterChef, Ψυχοκόρες και Γη της Ελιάς οδηγούν την κούρσα

Οι πρωταγωνιστές της βραδινής ζώνης που κερδίζουν το στοίχημα της τηλεθέασης
Τηλεθέαση: MasterChef, Ψυχοκόρες και Γη της Ελιάς οδηγούν την κούρσα
2'

Μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς, τα ποσοστά τηλεθέασης δεν θα σταματήσουν να απασχολούν καθώς δίνουν το στίγμα του τι θέλει το κοινό. Όπως αποδεικνύεται για κάποιους από τους παίκτες της βραδινής ζώνης το πρόσημο είναι θετικό, για άλλους όμως τα μονοψήφια δημιουργούν προβληματισμό.

Συγκεκριμένα, χθες Τρίτη, στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό βρέθηκε το «MasterChef» με 18,6%. Στο σύνολο, ο διαγωνισμός μαγειρικής του STAR έκανε 12,9%. Οι «Ψυχοκόρες», στον ΑΝΤ1, που ανεβαίνουν συνεχώς και συγκινούν το κοινό, κέρδισαν το 15,2% στο σύνολο και το 15,9% στους τηλεθεατές 18-54. Οι «Παγιδευμένοι», που πήραν το lead in, έκαναν 9,9% στο σύνολο και 9% στο δυναμικό κοινό.

Μεγάλη νικήτρια, στο σύνολο, «Η Γη της Ελιάς» του MEGA. Η παραγωγή μυθοπλασίας κατέγραψε 20,1% στο σύνολο και 13,4% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Ναυάγιο» -που πήρε τη σκυτάλη- κράτησε παρέα στο 17,2% και στο 12,7% αντίστοιχα. Ο «Σασμός», στον ALPHA, άγγιξε το 14,2% στο σύνολο και το 11,8% στους τηλεθεατές 18-54 ενώ το «Προξενιό της Ιουλίας» 12,1% και 9,7% σε σύνολο και δυναμικό κοινό. Η «Παραλία» στην ΕΡΤ1, που τελειώνει την επόμενη εβδομάδα, έκανε 5,3% και 4,4% αντίστοιχα.

Όσον αφορά στη ζώνη των 20.00; Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έκανε 16,9% στο σύνολο και 15,3% στο δυναμικό κοινό ενώ ο «Παράδεισος των Κυριών» στον ALPHA 17,5% και 11,6%. Να σημειωθεί ότι το τηλεπαιχνίδι έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για του χρόνου, ενώ η σειρά του ALPHA θα ολοκληρωθεί φέτος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή