MEDIA

Σκανδάλων... συνέχεια στην ΕΡΤ

Σκανδάλων... συνέχεια στην ΕΡΤ

Εξωτερικές παραγωγές πενήντα χιλιάδων ευρώ στην κρατική ραδιοφωνία!

Την ώρα που οι άνεργοι έχουν... δημιουργήσει στρατιά, οι ασθενείς με χρόνια νοσήματα στήνονται για ώρες στις ουρές για τα φάρμακα τους και αρκετοί συνάνθρωποι μας αυτοκτονούν πνιγμένοι στα χρέη, στην ΕΡΤ είχαν στήσει το μεγάλο φαγοπότι.

Όπως αποκαλύφθηκε νωρίτερα στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του EXTRA 3, πρόκειται για εκπομπές που αφορούν στην "Οδύσσεια" του Νίκου Καζαντζάκη, οι οποίες αγοράστηκαν τον περασμένο Μάϊο ενάντι χιλιάδων ευρώ.

Στην εκπομπή παρενέβη και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Τέρενς Κουΐκ, ο οποίος δήλωσε: «Όταν με ενημερώσατε για εξωτερικές παραγωγές στην ΕΡΤ νόμιζα πως εννοούσατε την τηλεόραση. Τώρα που ακούω πως μιλάτε για το ραδιόφωνο έχω μείνει άφωνος! Αυτά δεν γίνονται πουθενά»

Στην εκπομπή παρενέβη και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης ο οποίος ανέφερε: «Δεν μπορεί να σταματήσει η ΕΡΤ να παράγει επειδή είμαστε σε μια μακρά προεκλογική περίοδο. Σε αυτήν την περίοδο πρέπει να σας πω ότι έχουμε ελαχιστοποιήσει τις αποφάσεις που παίρνουμε ειδικά για να μην στοχοποιήσουμε κάποιον. Με τον περιορισμό στις προσλήψεις εχουν αποδυναμωθεί πολύ και το τρίτο πρόγραμμα και η ΕΡΑ».