MEDIA

Αυλαία με happy end στο «Χίλιες και Μία Νύχτες»

Αυλαία με happy end στο «Χίλιες και Μία Νύχτες»
«Αντίο» στους τηλεθεατές είπαν χθες ο Ονούρ και η Σεχραζάτ, καθώς προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του..

«Αντίο» στους τηλεθεατές είπαν χθες ο Ονούρ και η Σεχραζάτ, καθώς προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του «Χίλιες και Μία Νύχτες». Το τούρκικο σίριαλ είχε happy end, αφού το ζευγάρι αντάμωσε ξανά και παρά την αρχική απόφαση της Σεχραζάτ να παντρευτεί τον Ενγκίν!

Κόκκινο χτύπησε η αγωνία των τηλεθεατών που παρακολούθησαν φανατικά όλο αυτό τον καιρό το «Χίλιες και Μία Νύχτες», με τα ζευγάρια να παίρνουν τις τελικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Κι ενώ περιμέναμε το διαζύγιο Κερέμ - Μπενού και τον γάμο Εγκίν - Σεχραζάτ, τα πάνω ήρθαν κάτω!

Λίγο πριν η Μπενού πετάξει για Αμερική, ο Κερέμ έπαιξε τα ρέστα του: μπήκε στο αεροπλάνο και κάθισε στην διπλανή θέση, αναχωρώντας με την αγαπημένη του προκειμένου να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους!

Πριν από αυτό, ο Κερέμ αποκάλυψε στην Σεχραζάτ όλη την αλήθεια για το μυστικό της και ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από την εταιρεία. Μάλιστα, ο Ονούρ τον «συνέλαβε» την ώρα που μάζευε τα πράγματά του από το γραφείο και οι δύο άνδρες είπαν «αντίο» δίνοντας τα χέρια.

Στο μεταξύ, τα κουνιαδάκια Αλί Κεμάλ και Γκάνι κατάφεραν να ξεμπερδέψουν με την φυλακή όπου βρέθηκαν για κλοπή και παρά την άρνηση του Μπουρχάν να τους δώσει τον δικηγόρο του για να τους βοηθήσει.

Η Σεχραζάτ ντύθηκε νυφούλα, όμως, ο μικρούλης Καν έμελε να αλλάξει τα πάντα. Την ώρα που εκείνη ετοιμαζόταν για το δημαρχείο, εκείνος το έσκασε και πήγε στο σπίτι του Ονούρ! Ο πρωταγωνιστής τον πήρε αγκαλιά και, μαζί με την Νιλουφέρ, εμφανίστηκε στο δημαρχείο, όπου ο γάμος της Σεχραζάτ με τον Ενγκίν ήταν σε εξέλιξη.

Στο πιο κρίσιμο σημείο, την ώρα που ο δήμαρχος ρώτησε την Σεχραζάτ αν δέχεται για άνδρα της τον Ενγκίν, ο Ονούρ έκανε την εμφάνισή του. «Πήγαινε! Ο Καν έχει δίκιο, αυτή είναι η οικογένειά σου», της είπε ο Ενγκίν και εκείνη-σοκαρισμένη και με τα μάτια βουρκωμένα- τον άφησε... σύξυλο για να πέσει στην αγκαλιά του καλού της!

πηγή:gossip-tv.gr