MEDIA

Θα δημοσιοποιηθούν όλοι οι μισθοί των goldenboys της ΕΡΤ κ. Χυτήρη;

Θα δημοσιοποιηθούν όλοι οι μισθοί των goldenboys της ΕΡΤ κ. Χυτήρη;
Τις λίστες με τους μισθούς και τα bonus δεκάδων χιλιάδων...

Τις λίστες με τους μισθούς και τα bonus δεκάδων χιλιάδων ευρώ που έπαιρναν κάθε «στρατιές» goldenboys, συμβούλων και συνεργατών που προσελάμβανε η προηγούμενη διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε., θα δώσει στη δημοσιότητα ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης.

Έχει ενδιαφέρον μάλιστα να δούμε αν θα συμπεριλαμβάνονται σε αυτές, ονόματα συμβούλων που είχαν προσληφθεί επί ΝΔ και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τα αναβάθμισε σε διευθυντικές θέσεις!

"Είχε λοξοδρομήσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση, αφού υπήρχαν σύμβουλοι άνευ συγκεκριμένου αντικειμένου", δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού κ. Χυτήρης κατά την ενημέρωση των μελών της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής.

Και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να περιοριστούν οι δαπάνες και "η κρατική ραδιοτηλεόραση να μην έχει το μυαλό της την ανταγωνιστικότητα με άλλα κανάλια, γιατί δεν είναι η δουλειά της αυτή"!

Ανακοίνωσε μάλιστα την καθιέρωση του θεσμός του «Συνηγόρου του Θεατή», όπου θα προσφεύγουν οι τηλεθεατές για να καταθέσουν τα παράπονά τους, αλλά και τις υποδείξεις τους, ενώ όλα τα έξοδα και οι αναθέσεις της ΕΡΤ θα αναρτώνται στο διαδίκτυο.