MEDIA

Μιχελάκης κατά ΕΡΤ

Μιχελάκης κατά ΕΡΤ
Απόλυτη επιβεβαίωση ανάρτησής μας σχετικά με την αγανάκτηση της ΝΔ από τον τρόπο προβολής της από την ΕΡΤ...

Απόλυτη επιβεβαίωση ανάρτησής μας της περασμένης Τετάρτης, σχετικά με την αγανάκτηση της ΝΔ από τον τρόπο προβολής των θέσεων της στα δελτία της ΕΡΤ.

Μετά τη χθεσινή επίθεση Μιχελάκη, περί «κατηφόρου» και «κατρακύλας» της δημόσιας τηλεόρασης αλλά και για «εγκάθετους γκεμπελίσκους της ΕΡΤ», ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ έβαλε και σήμερα κατά του τρόπου παρουσίασης των θέσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τα δελτία της κρατικής τηλεόρασης.

«Ούτε ένα πλάνο, ούτε μια λέξη, δεν έβαλαν από την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην Κ.Ο.» είπε χαρακτηστικά κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κάνοντας λόγο για απαράδεκτο περιστατικό που χτυπά την πολυφωνία.

Ζήτησε μάλιστα κυβερνητική αντίδραση, ειδάλλως θα σημαίνει «ότι η κυβέρνηση όχι μόνο καλύπτει αλλά και προκαλεί» αυτή την κατάσταση. Αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει ζητήσει μέτρηση από το ΕΣΡ για τον αριθμό των θέσεων της ΝΔ που προβάλλονται σε καθημερινή βάση στα δελτία της ΕΡΤ, καθώς και ότι εχθές το απόγευμα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρό της, Λάμπη Ταγματάρχη, προκειμένου να του διατυπώσει το παράπονο του «κόμματος της λεωφόρου Συγγρού».

Ωστόσο, δήλωσε εμφατικά, ότι η μη προβολή ούτε ενός πλάνου στο κεντρικό δελτίο, αποτελεί για τη ΝΔ, την «απάντηση» στο αίτημά της.