MEDIA

Η «Μαντάμ Σούλα» και στους New York Times!

Η «Μαντάμ Σούλα» και στους New York Times!

«Στη χώρα των πακέτων διάσωσης, μια Ελληνίδα μαντάμ σώζει τοπική ομάδα ποδοσφαίρου» είναι ο τίτλος της αμερικανικής εφημερίδας «New York Times» για τη γνωστή πια Σούλα Αλεβρίδου που έγινε ο χορηγός του Βουκεφάλα της Λάρισας.

«Μια μικροσκοπική γυναίκα με ανδρική περιβολή, που καπνίζει λεπτά τσιγάρα». Με αυτά τα λόγια περιγράφει η εφημερίδα τη «μαντάμ Σούλα» και αναφέρεται εκτενώς στην ιστορία της. «Η μαντάμ Σούλα, πρώην ιερόδουλος, στην ηλικία σήμερα των 67 έχει δύο οίκους ανοχής πολυτελείας στη Λάρισα. Αποφάσισε να σπονσοράρει τον Βουκεφάλα, μια μικρή ερασιτεχνική ομάδα όπως πολλές άλλες στην Ελλάδα που δεν έχουν χρήματα ούτε για τις εμφανίσεις των παικτών, τον εξοπλισμό ή για την ενοικίαση γηπέδων».

Για την κυρία Σούλα, τονίζει η εφημερίδα, η απόφαση αυτή ήταν κάτι φυσιολογικό, ίσως και μια «πατριωτική κίνηση». Η ίδια προσπαθεί να καταλαγιάσει τον ντόρο γύρω από τη χορηγία της. Στο κάτω-κάτω, «είχαν κανέναν άλλο να τους δώσει λεφτά;», ρωτάει.

Το παράδειγμα της μαντάμ Σούλας δεν είναι η μόνη «πρωτότυπη» χορηγία ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας στην Ελλάδα, τονίζει η εφημερίδα. Σε μια άλλη, χορηγός έγινε ένα γραφείο κηδειών και οι παίχτες για ένα διάστημα φορούσαν μαύρες φανέλες με λευκούς σταυρούς.

Διαβάστε επίσης:

Ο οίκος ανοχής «Σούλα» χορηγός στον Βουκεφάλα