MEDIA

X -Factor LIVE: Ημιτελικός

X -Factor LIVE: Ημιτελικός
O ημιτελικός σήμερα θα αναδείξει τους δύο από τους τρεις παίχτες που θα πάνε στον τελικό της επόμενης βδομάδας...

O ημιτελικός σήμερα θα αναδείξει τους δύο από τους τρεις παίχτες που θα πάνε στον τελικό της επόμενης βδομάδας, της βδομάδας των "Παθών"- του τελικού δηλαδή!
Σήμερα τα παιδιά θα πουν από τρία τραγούδια, εκ των οποίων μόνο το ένα θα είναι δική τους επιλογή.


Πρώτος διαγωνίστηκε ο Αλέξανδρος σε ένα τραγούδι νεανικό μεν αλλά έξω από το δικό του στυλ. Και όπως φάνηκε οι θαυμαστές του "δεν στάθηκαν στο πλάι του” όσο θα περίμενε, σύμφωνα με το στίχο του τραγουδιού.

Στο δεύτερο γύρο ο Αλέξανδρος ερμήνευσε μοναδικά το κομμάτι του και όπως είπε ο Θεοφάνους "γέμισε Ελλάδα το πλατώ", στην κυριολεξία!


Στη συνέχεια ο Χάρης σε ένα τραγούδι διαχρονικό που το έχουμε συνηθίσει από το λαρύγγι του μεγάλου Εlton John. Διασκευασμένο και με το δικό του τρόπο, όπως το απέδωσε, επικοινωνιακός όσο ποτέ και με τη γνωστή φρεσκάδα του έπεισε πως είναι ένας τραγουδιστής που θα έχει μέλλον. Τα σχόλια που εισέπραξε και από τους τέσσερις κριτές, ήταν άκρως κολακευτικά.


Η Νίκη σε ένα δύσκολο χορευτικό κομμάτι του Michael Jackson (Bad), κατόρθωσε και εναρμόνισε φωνή, κίνηση, χορευτικό, αποδεικνύοντας πως είναι ένα μεγάλο ταλέντο.
Σ’ αυτό το σημείο ο Σάκης ήταν αυτός που αποστόμωσε κυριολεκτικά τον Θεοφάνους, βάζοντάς τον στη θέση του για τα αρνητικά σχόλια που έκανε στη μικρή Νίκη. Ο Θεοφάνους ομολογουμένως τα έχασε και δεν φάνηκε να μπορεί να ανταπεξέλθει στην ετοιμότητα του Σάκη. Η βραδιά όπως φάνηκε μόλις πήρε φωτιά.

Στο δεύτερο κομμάτι η Νίκη ήταν απλά....συγκλονιστική, μαγεύοντας κοινό και κριτές!

Η έκπληξη ήρθε με τρία ντουέτα Νίκη-Χάρης και Αλέξανδρος-Χάρης, Αλέξανδρος- Νίκη για να κλείσει το διαγωνιστικό μέρος του ημιτελικού. Μένει να κριθούν οι τρεις υποψήφιοι καλλιτέχνες, για το ποιοι θα είναι οι δύο που θα πάρουν το εισιτήριο του μεγάλου τελικού. Όπως και νάχει τις εντυπώσεις τις κέρδισαν δικαιωματικά με τις φωνές τους και την αγάπη του κοινού στο πλευρό τους.

Μ ετά από μια αγωνιώδη για τα παιδιά βραδιά στον τελικό του X-Factor πέρασαν Αλέξανδρος και Χάρης!