MEDIA

Σάκης vs Θεοφάνους στο X-Factor!

Σάκης vs Θεοφάνους στο X-Factor!
Μία αναπάντεχη σύγκρουση δύο "τηλεοπτικών προσωπικοτήτων" έζησαν οι τηλεθεατές στο αποψινό ημιτελικό...

Μία αναπάντεχη σύγκρουση δύο "τηλεοπτικών προσωπικοτήτων" έζησαν οι τηλεθεατές στο αποψινό ημιτελικό του X-Factor. Σάκης εναντίον Θεοφάνους, λοιπόν! Η Νίκη τραγούδησε ένα τραγούδι του Μ.Τζάκσον και όταν ήρθε η ώρα να κριθεί, ο Γ.Θεοφάνους εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της προκαλώντας την οργή του Σάκη!

Είχε προηγηθεί ο υπαινιγμός του Θεοφάνους για το αν "υπάρχουν ακόμη οι κοιλιακοί του Σάκη" φράση που μάλλον ενόχλησε τον παρουσιαστή του παιχνιδιού. Οταν λοιπόν άρχισε ο Θεοφάνους, αντί για κριτική στο τραγούδι της Νίκης, να της κάνει ερωτήσεις τύπου "γιατί έκλαιγες όταν σου έκανα παρατηρήσεις στις πρόβες", ο Σάκης τον διέκοψε λέγοντας του με επιθετικό ύφος "δεν είναι ώρα για τετοια συζήτηση". Ο Θεοφάνους του απάντησε "ποιός είσαι εσύ που θα μου πεις πότε είναι ώρα να μιλήσω;" για να προκαλέσει την αντίδραση του Σάκη "Εγώ θα σου πω πότε είναι ώρα! Λοιπόν πες μας πως σου φάνηκε η Νίκη τώρα που τραγούδησε".

Λίγη ώρα αργότερα, όταν ήρθε η ωρα να κριθεί ο Χάρης (από την ομάδα του Γ.Λεβέντη) όταν ο Σάκης έδωσε τον λόγο στον Γιώργο Θεοφάνους κι εκείνος ειρωνικά απάντησε "Ευχαριστώ που μου δίνεις τον λόγο"!

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο "πολύς" Θεοφάνους βρίσκει τον δάσκαλο του από τον Σάκη Ρουβά!