MEDIA

Μουρούτης: Να μπει φυλακή ο άθλιος πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ

Μουρούτης: Να μπει φυλακή ο άθλιος πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ

«Είσαι άθλιος, ξεκινάω πόλεμο κατά των άθλιων διεφθαρμένων συνδικαλισταράδων της ΕΡΤ που τώρα φορούν τον μανδύα του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο κ. Μουρούτης.

Την οργή του διευθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη έχει προκαλέσει η ΕΡΤ και η ΠΟΣΠΕΡΤ, επειδή δεν μεταδόθηκε ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.

Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά που δεν μεταδόθηκε από τη ΝΕΤ, αλλά μόνο από το ραδιόφωνο, στάθηκε η αφορμή για το ξέσπασμα του διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού, ο οποίος δήλωσε ότι ξεκινάει πόλεμο με την Δημόσια τηλεόραση.

Η εικόνα με την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά δεν πήγε ποτέ στα ιδιωτικά κανάλια, όπως γίνεται πάντα λόγω στάσης της ΠΟΣΠΕΡΤ, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό του κ. Μουρούτη.

Ο Γ. Μουρούτης έγραψε στο Facebook:

«Από αύριο ξεκινάω πόλεμο κατά των άθλιων διεφθαρμένων συνδικαλισταράδων της ΕΡΤ που τώρα φορούν τον μανδύα του ΣΥΡΙΖΑ. Πέντε λεπτά πριν την έναρξη της ομιλίας του Πρωθυπουργού αποφάσισαν με φασιστικό τρόπο να μην την δώσουν στα κανάλια. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ χωρίς καν απόφαση γενικής συνέλευσης, παράνομα και ξεδιάντροπα.

Από αύριο ξεκινάω πόλεμο κατά του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, του άθλιου Καλφαγιάννη, που καταδικάστηκε για απάτη, έναντι της ΕΡΤ, διότι τσέπωνε παράνομα επίδομα για τη δήθεν άνεργη ανάπηρη κόρη του.

Τόσο άθλιος, τόσο ξεδιάντροπος που χρησιμοποίησε ακόμη και την κόρη του για να τσεπώσει μερικές χιλιάδες Ευρώ.

Αυτός ο «κύριος» δεν πρέπει απλώς να φύγει, με τον κανόνα περί επίορκων δημοσίων υπαλλήλων.

Πρέπει να μπει φυλακή.

Από δω και πέρα, με όποιο προσωπικό κόστος θα είμαι πάντοτε δυνατά απέναντί του!!!»