MEDIA

Νίκη-Λούκας: Τι αποκάλυψαν για τον τελικό της Εurovision

Νίκη-Λούκας: Τι αποκάλυψαν για τον τελικό της Εurovision
Για την συμμετοχή τους στον ελληνικό τελικό της Eurovision μίλησαν στο Star δυο από τους...

Για την συμμετοχή τους στον ελληνικό τελικό της Eurovision μίλησαν στο Star δυο από τους υποψήφιους: η Νίκη Πόντε, και ο Λούκας Γιώρκας. «Έχουμε το τραγούδι, το τελικό master, και τώρα ετοιμάζουμε το concept, τη χορογραφία, και τα ρούχα!» δήλωσε η Νίκη Πόντε που αρνήθηκε να αποκαλύψει την παραμικρή λεπτομέρεια για το τραγούδι που θα ερμηνεύσει: «Δεν μπορώ να πω! Συγγνώμη αλλά είναι έκπληξη!».

«Τάφος» και ο έτερος υποψήφιος Λούκας Γιώρκας, που το μόνο που αποκάλυψε για το τραγούδι που θα ερμηνεύσει, είναι ότι πρόκειται για «ένα τόσο όμορφο τραγούδι και νιώθω πολύ σφιγμένος που δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό». Πρώην παίκτης και νικητής του Χ-Factor, ο Λούκας δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για την υποψηφιότητα την οποία χαρακτήρισε ως μια… “τουφεκιά”!

«Ήταν πολύ απότομο. Μου πήρε λίγες μέρες μέχρι να το συνειδητοποιήσω, γιατί αυτός ο θεσμός είναι σοβαρός». Μάλιστα, δεν δίστασε να φέρει ως παράδειγμα προς μίμηση την μεγάλη ερμηνεύτρια Celine Dion η οποία όπως είπε, ξεκίνησε από το διαγωνισμό της Eurovision ως νέα τραγουδίστρια «και είχε μέσω αυτού μια πολύ σοβαρή ευκαιρία. Αυτό λέει πάρα πολλά».

πηγή: gossip-tv.gr