MEDIA

Το «αντίο» του Γιώργου Λεβέντη στο X-Factor

Το «αντίο» του Γιώργου Λεβέντη στο X-Factor
Ήταν η μεγάλη έκπληξη της φετινής χρονιάς από την κριτική επιτροπή....

Ήταν η μεγάλη έκπληξη της φετινής χρονιάς από την κριτική επιτροπή. Δεν ήταν μόνο η συμπαθής φυσιογνωμία του, αλλά και οι αμίμητες ατάκες του που έγιναν μόδα όσο λίγες τηλεοπτικές φράσεις.
«Ήσουν οργιακά μέσα στο κομμάτι», είχε πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Λεβέντης, εννοώντας οριακά και όχι γεμάτος οργή. Αλλά δεν έμεινε εκεί. Λίγο καιρό μετά είπε σε έναν άλλο παίκτη ότι είχε κάνει… «τρομερό πρόοδο αυτή την εβδομάδα», ενώ θέλοντας να απαντήσει καταφατικά στο εάν συμφωνεί σε κάτι είχε απαντήσει «Absolutely ναι!»

Αυτά είναι τα απόλυτα Λεβέντικα ελληνικά. Βέβαια, η ατάκα που δημιούργησε μέχρι και group στο facebook και πανικό στα τηλεοπτικά και όχι μόνο πράγματα ήταν η θεϊκή ατάκα του «Θα τρελαθώ, θα πηδηχτώ από το παράθυρο».

Ο Γιώργος Λεβέντης θα εργάζεται πλέον στο Λονδίνο και όπως του είπε και ο Σάκης μετά το αφιέρωμα με το οποίο τον αποχαιρέτησαν στο X-Factor, «Δεν έχει και πολλά παράθυρα να πηδηχτείς Γιώργο μου…τί θα κάνεις αλήθεια με αυτό το θέμα;»

Αμήχανος ο πρώην Γενικός του Ant1 ευχαρίστησε τους υπεύθυνους για το video, ενώ δεν απάντησε – ευτυχώς για όλους – στην ατάκα του Σάκη πριν από λίγο καιρό που τον είχε ρωτήσει: «Σου έρχεται να πηδηχτείς από το παράθυρο; Και όχι μόνο;» Φιρί φιρί το πήγαινε ο Σάκης, αλλά ο Λεβέντης δεν απάντησε.

Πηγή: gossip-tv.gr