MEDIA

X-Factor: And the winner is… Χάρης!

X-Factor: And the winner is… Χάρης!
Μετά από 15 live shows το X-Factor έφτασε στο τέλος του με τον Χάρη...

Μετά από 15 live shows το X-Factor έφτασε στο τέλος του με τον Χάρη από την ομάδα του Γιώργου Λεβέντη να βγαίνει νικητής ο μεγάλος νικητής από το talent show!
Ο Κύπριος καλλιτέχνης υπέγραψε το πρώτο του μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία Sony music, ενώ απέκτησε και ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Ο Γιώργος Λεβέντης δεν έκρυψε την χαρά και την συγκίνησή του για το αποτέλεσμα: "Να' μαστε καλά, ευχαριστώ τον κόσμο που ψήφισε τον Χάρη και νομίζω ότι σήμερα και τα δύο παιδιά ήταν καταπληκτικά. Ήταν τρομεροί, χαίρομαι πολύ για τον Χάρη". Με το που ανακοινώθηκε το όνομα του Χάρη, ο Αλέξανδρος από την ομάδα του Νίκου Μουρατίδη, με τον οποίο αναμετρήθηκε στον τελικό, ζήτησε χαριτολογώντας από τον νικητή να τον πάει μία βόλτα με το νέο του απόκτημα: «Θα με πάς μία βόλτα με το αυτοκίνητο, έτσι δεν είναι;» ενώ η στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος έκλεισε με μια πανηγυρική ατμόσφαιρα! Αξίζει να σημειωθεί ότι για τρίτη συνεχόμενη φορά νικητής του παιχνιδιού βγαίνει παίχτης από την ομάδα των αγόρια κάτω των 25 ετών!

Δείτε το video:

Πηγή: gossip-tv.gr