MEDIA

Πώς εξελίσσονται τα νούμερα του δελτίου της ΝΕΤ

Πώς εξελίσσονται τα νούμερα του δελτίου της ΝΕΤ
Στο κλίμα που επικρατεί στην Αγία Παρασκευή μετά την εμφάνιση της Ελλης Στάη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων αναφέρεται άρθρο της ...

Στο κλίμα που επικρατεί στην Αγία Παρασκευή μετά την εμφάνιση της Ελλης Στάη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων αναφέρεται άρθρο της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής.
«Ο «αυταρχικός» τρόπος με τον οποίο αξιολογούνται οι ειδήσεις δεν διαφέρει από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι συντάκτες, τους οποίους η παρουσιάστρια συχνά κρεμά στον αέρα. Τις σχετικές διαμαρτυρίες των δημοσιογράφων, η κ. Στάη απλώς τις αγνοεί», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Κακή απομίμηση των δελτίων των ιδιωτικών καναλιών, εγκαινίασε τα παράθυρα στην Κρατική τηλεόραση απωθώντας τους τηλεθεατές της ΝΕΤ, οι οποίοι είχαν συνηθίσει να ενημερώνονται τουλάχιστον για 25 θέματα από την Ελλάδα και τον κόσμο κάθε βράδυ. Στην ουσία έχουν διαμορφωθεί δύο πόλοι ειδήσεων: Ο πρώτος που περιλαμβάνει τα δελτία των 12, 3 και 6, τα οποία παραμένουν πολυθεματικά και συνήθως προβάλλουν όλες τις αντιδράσεις των κομμάτων και το δελτίο της κ. Στάη, όπου προβάλλεται ό,τι αποφασίζει η ίδια και το επιτελείο της!»

Το άρθρο της εφημερίδας καταλήγει: «Αξίζει να επισημανθεί ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, με την πολυθεματική ειδησεογραφία του και χωρίς την λάμψη της τηλεστάρ, ήταν το Σάββατο στο 6.7% και την Κυριακή στο 7.7%».

Πηγή: gossip-tv