MEDIA

Ακούστε ολόκληρα τα τραγούδια της Eurovision!

Ακούστε ολόκληρα τα τραγούδια της Eurovision!
Σε μια ειδική - μαγνητοσκοπημένη - εκπομπή, μεταδόθηκαν από τη ΝΕΤ, τα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision...

Σε μια ειδική - μαγνητοσκοπημένη - εκπομπή, μεταδόθηκαν από τη ΝΕΤ, τα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision με παρουσιάστρια την Λένα Αρώνη.

Πρώτο τραγούδι που μαγνητοσκοπήθηκε για τη βραδιά είναι τo Come With Me από τα Κόκκινα Χαλιά. Δεύτερος διαγωνιζόμενος που πήρε θέση στο πλατό, ήταν η 19χρονη Nikki Ponte, με το I Don't Wanna Dance. Ακολούθησε η Αντιγόνη Ψυχράμη με το It's All Greek To Me. Ο Λούκας Γιώρκας ανέβηκε μετά στη σκηνή με τους Stereo Mike και το Watch My Dance. Η Βαλάντω Τρύφωνος τραγούδησε την μπαλάντα The Time Is Now και τελευταίο γύρισμα έγινε με το συγκρότητμα Τριημητόνιο και το τραγούδι Χαμογέλα.

Ο ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου. Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό θα επιλεγεί κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και την κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων θα μετρήσει εξίσου (σε ποσοστό 50-50%). Το τραγούδι θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό, στις 10 Μαΐου στο Ντίσελντορφ.

Στις 12 Μαΐου θα γίνει ο Δεύτερος Ημιτελικός και στις 14 Μαΐου ο Τελικός.

Ακούστε τα τραγούδια!

πηγή: gossip-tv.gr